Привіт всім! Маю проблеми з МФО і вирішив поділитись з вами ситуацією яка склалася в мене сьогодні, в дружини затримуються гості на 7 днів і в неї підозра на вагітність, зробила тест він показав 1 полоску, другої немає але він трохи полежав і з'явився ледве помітний контур 2 полоски, в неї паніка, говорить що я не буду в змозі потягнути нашу велику сім'ю, в нас син є 4 роки, готова зробити аборт, я відмовляю її, говорю щоб подумала що робить якщо підтвердиться вагітність, я з нею жити не буду якщо вона це зробить!!!
Привіт всім! Маю проблеми з МФО і вирішив поділитись з вами ситуацією яка склалася в мене сьогодні, в дружини затримуються гості на 7 днів і в неї підозра на вагітність, зробила тест він показав 1 полоску, другої немає але він трохи полежав і з'явився ледве помітний контур 2 полоски, в неї паніка, говорить що я не буду в змозі потягнути нашу велику сім'ю, в нас син є 4 роки, готова зробити аборт, я відмовляю її, говорю щоб подумала що робить якщо підтвердиться вагітність, я з нею жити не буду якщо вона це зробить!!!
Дитино, ти молодчина що хочеш залишити дитя, ви такі молоді, все буде гаразд, головне підтримай свою дружину. Мабуть їй було або важко переносити свою першу вагітність, або їй було важко нянькувати з першою дитиною, мало їй допомагали або навпаки втручались у вашу родину родичи, батьки і їй все набридло. Сядьте, спокійно побалакайте, зважте, поцілуй дружину, візьми сина на руки і разом із ним умовте свою кохану мамуню, що ви дуже хочете братика або сестричку, донечку або синочка, залежно від того, хто каже ці слова.. Головне говорити спокійно, виважено, сказати що дуже дуже любите свою мамуню-дружину. Бери у союзники синочка, нехай він умовляє мамуню разом із тобою. Головне запевни, що від вас із синочком буде любов та допомога, що ваша родина стане ще сильніше, що наш Господь допоможе. недарма кажуть у народі, що Господь дає дитину і дає на дитину.
Те що ти синочка, дозволь так тебе називати, погрожуєш підти від них, коли вона зробить аборт тільки додає твоїй дружині впевненість в її думках, що вона робить правильно. Навпаки, цілуй її, обнімай, кажи як сильно ти її кохаєш і завжди будеш кохати, яка у вас буде чудова родина із двома діточками, скільки буде багато сміху дитячого, скільки буде багато радості у родині із діточками, а головне покажи, що у синочка буде рідна душа, яка буде із ним коли ви станете старенькими, та і у вас буде ще одна опора і надія.
Дуже сильно бажаю тобі і твоїй дружині виваженого рішенні, любіть та підтримуйте один одного, ємоціїї пройдуть, злість, досада, розчарування минуть, а родина залишиться. зважте на все виважено, спокійно із любовью у сердці та думках, блага вашому дому.