Twixible
Читач
- Дописи
- 7
- Реакції
- 0
- Бали
- 5058
Twixible не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Користувався монобанком ще з перших днів його появи, взяв там невеликий кредит. Якось я його потроху виплачував до якогось моменту, тоді в мене не вийшло і гроші списувались з якогось "дивного" рахунку. Тобто ось є у мене кредит, є якась послуга банку де навіть без коштів людина може користуватись тисячою гривень, умовно кажучи, сплачуючи за це кошти в кінчі кожного місяця. Цьому я не придавав значення, платив пролонгації + штраф за користування цією послугою. Одного моменту перестав платити взагалі через складні життєві обставини (вліз в інші мфо і розбирався з ними). Ці кловни дзонили, були пролонгації часткові сплати і якось вони затихли, та і я забив з платою бо почалась війна, та і я переплатив їм однозначно.
Але зараз вони з'явились знову та хочуть подавати в суд через борг в 8 з половиною тисяч гривень як би "кредиту", де тіло давно вже переплачене, я конкретно їх морожу, адже вважаю, що мій конкретний випадок включає в себе не одне порушення і не тільки з моєї сторони.
Як бути? Якось рухатись бажання через 8 тисяч нема, можливості дарувати кловнам просто так 8 тисяч теж нема, ходити по судам теж абсолютно не у моїх інтересах. Чому не подавали до суду коли я абсолютно ані копійки не заплатив за 4 роки, а тут різко вирішили пресонути? Почати брати трубку і казати каллам ходити туди, куди вони ходять кожен день чи просто лист до нацбанку по конкретному випадку з наведеними доказами якось зможе їх жагу мене скамнути зменшити?
Але зараз вони з'явились знову та хочуть подавати в суд через борг в 8 з половиною тисяч гривень як би "кредиту", де тіло давно вже переплачене, я конкретно їх морожу, адже вважаю, що мій конкретний випадок включає в себе не одне порушення і не тільки з моєї сторони.
Як бути? Якось рухатись бажання через 8 тисяч нема, можливості дарувати кловнам просто так 8 тисяч теж нема, ходити по судам теж абсолютно не у моїх інтересах. Чому не подавали до суду коли я абсолютно ані копійки не заплатив за 4 роки, а тут різко вирішили пресонути? Почати брати трубку і казати каллам ходити туди, куди вони ходять кожен день чи просто лист до нацбанку по конкретному випадку з наведеними доказами якось зможе їх жагу мене скамнути зменшити?