Жертва мошенников

• Автор теми Автор теми Alex19860
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 185
  • Перегляди Перегляди 7K
Можно по подробнее
infection,

Сами сотрудники полиции говорят что со следаком мне не повезло

А кил это?

Вкладення

• EAFAFE00-878F-44C3-9D45-5744BD900DD9.webp
    EAFAFE00-878F-44C3-9D45-5744BD900DD9.webp
    36 Кб · Перегляди: 37
Что мне нужно или не нужно я сам разберусь. Я просто интересуюсь у вас и хочу понять на каком основании или исходя из чего они завели уголовное дело
В мене в чоловіка теж така фігня була...заволоділи його сім картою по тел, ну розвели карочє..кредит був закритий в дінеро. Телефон в нього в руках, а дзвоню-тел не дзвонить і підняв хтось інший і тут же мене заблокували. І через пару хвилин на пошту клікає, що подано заявку в дінеро. Але на щастя відхилило її. Якби хтось розказав, то би тоде не повірила...в поліцію ми то пішли, заяву прийняли, але поліцай зразу сказав, що ніхто ніра робити не буде, бо це не кримінал))

В мене в чоловіка теж така фігня була...заволоділи його сім картою по тел, ну розвели карочє..кредит був закритий в дінеро. Телефон в нього в руках, а дзвоню-тел не дзвонить і підняв хтось інший і тут же мене заблокували. І через пару хвилин на пошту клікає, що подано заявку в дінеро. Але на щастя відхилило її. Якби хтось розказав, то би тоде не повірила...в поліцію ми то пішли, заяву прийняли, але поліцай зразу сказав, що ніхто ніра робити не буде, бо це не кримінал))

Така сама історія !

Скажіть і чим все закінчилось ? Дякую

Мошенники набрали на меня 6 микрозаймов на 42000. Заявление в полицию подал. Выписку с реестра расследований отправил. МФО звонит все равно каждый день. Полиция не шевелится.... Что ещё делать...
Раньше пользовался микрозаймами, сим карту дистанционно подменили, деньги вывели на чужую карту...
Шахраї (мфо) дали мені грошей, ну, а я невіддаю. Дзвонять, вимагають, шантажують. шахраї правда?
Шахраї (мфо) дали мені грошей, ну, а я невіддаю. Дзвонять, вимагають, шантажують. шахраї правда?
і не дочекаються!!!

і не дочекаються!!!
Бог тебя за твои слова и осудит, как и тех мошенников! Аминь.

Назад
Угорі