Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
до Вас буде здійснено виїзд представників Банку для примусового стягнення боргу 792,00грн за КД200314070.
Суръёзно!до Вас буде здійснено виїзд представників Банку для примусового стягнення боргу 792,00грн за КД200314070.

Не надо параноить.Я стала параноиком,вчера утром контролер газовых счетчиков приходила,постучала,естественно я перепуганная не открыла,она ушла, вечером опять пришла,пришлось выйти правда с собакой.![]()
11 месяцев уже жду,не дождусь...Все никак не доедут.Увы и ах..до Вас буде здійснено виїзд представників Банку для примусового стягнення боргу 792,00грн за КД200314070.
до Вас буде здійснено виїзд представників Банку для примусового стягнення боргу 792,00грн за КД200314070.
Звідки така впевненість?Если с Днепра - да
І як?Не надкусили?Проверенно![]()
выкусили!І як?Не надкусили?
Да да, уже собираюсь, скоро буду, ждите......до Вас буде здійснено виїзд представників Банку для примусового стягнення боргу 792,00грн за КД200314070.
аххахахаххаха)до Вас буде здійснено виїзд представників Банку для примусового стягнення боргу 792,00грн за КД200314070.
У меня банк, в 10 мин., шли , скорее козьими тропами, а потом ,как Гадя, прыгали на батуте,,,, так и не дождалась.Спасибо большое,Вы для меня,как бальзам на душу.
Оплати боргу немає/на зв'язок не виходите/ховаєтеся від Банку/надаєте неправдиву інформацію. У зв'язку з несплатою боргу по ст.222 "Шахрайство", рахунок заблокується. У разі несплати до 12:30 Банк передає документи в Нац. Поліцію з проханням про порушення кримінальної справи. ФОРВАРД БАНК