Crypsee Жалоби джокеру

• Автор теми Автор теми parampam
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 899
Ну по перше в нього не раз були конфлікти з цими персонажами, а за те що він робить велику частину (можливо всю) за бабкі, то я не буду отріцать, так як розумію, що це скоріше за все так і є. Він занадто часто платить хороші суми за інформацію від працівників деяких компаній, тому він точно робить це за бабкі від конкурентів або від влади і т.д. Цю думку сприймаю адекватно і погоджуюсь

Ні, в мене в них нічого немає, я просто слідкую за цим, так як знайомий має з ним проблеми. В мене проблеми зі звичайними мфо. Я просто вкинув ідею, а далі як буде так буде
В можна в особисті як до нього звернутись?

Та він вже якось про бітів писав, точніше погрожував комусь щось там про це гімно розповісти. Давно було
Не побачив цього уви, зараз спробую якось найти, можливо десь залишилась інфа, якщо є, буду вдячний, бо мені кажись таке найти буде важко

В можна в особисті як до нього звернутись?
Я не знаю як звернутись, чи там є контакти, я навіть не дивився, раніше можна було знизу зліва в каналі нажати, зараз я не знаю як, але можу скинути посилання на канал, там пошукаєте можливо

Я б не був настільки оптимістичним. Це так, м'яко кажучи.
Ну раз в рік і палка стріляє) раптом вийде, людей то хватає, може вийде достучатись

Бачте їх вже офіційно заборонили в вони далі видають)
Офіційно, не офіційно, це ж просто писанина, так само як і вони виписують. Просто написали і нічого не роблять :сумно:

Ну у меня у матери жены ранняя стадия онко и мне приходилось брать у крипси. Я брал 3 раза. 3 раза отдавал. На 4 раз не смог

А кому-то он помог?
Ну то і віддавати немає сенсу ніби хех, ну якщо щось адекватне буде то можна, але раптом повісять ще раз (хоч за це і менше вже чується, але сенсу ніби немає)
За Вашу ситуацію можу тільки поспівчувати, сподіваюсь у Вашої жінки все добре, здоров'я їй

1776199075040.webp

найшов його лице по пошуку в інтернеті, не думав, що він так молодо виглядає

ще знайшов повідомлення на форумі за джокера, якщо йому за це капне монетка, тоді він візметься за роботу, тому шанс малий, але як я писав вище, якщо буде багато людей, то можливо вийде

Останнє редагування:
Не побачив цього уви, зараз спробую якось найти, можливо десь залишилась інфа, якщо є, буду вдячний, бо мені кажись таке найти буде важко

Я не знаю як звернутись, чи там є контакти, я навіть не дивився, раніше можна було знизу зліва в каналі нажати, зараз я не знаю як, але можу скинути посилання на канал, там пошукаєте можливо

Ну раз в рік і палка стріляє) раптом вийде, людей то хватає, може вийде достучатись

Офіційно, не офіційно, це ж просто писанина, так само як і вони виписують. Просто написали і нічого не роблять :сумно:

Ну то і віддавати немає сенсу ніби хех, ну якщо щось адекватне буде то можна, але раптом повісять ще раз (хоч за це і менше вже чується, але сенсу ніби немає)
За Вашу ситуацію можу тільки поспівчувати, сподіваюсь у Вашої жінки все добре, здоров'я їй

1776199075040.webp

найшов його лице по пошуку в інтернеті, не думав, що він так молодо виглядає
З жінкою все добре дякую в у її мами онко . Ось на операціїнехватало й брались кошти

З жінкою все добре дякую в у її мами онко . Ось на операціїнехватало й брались кошти
бажаю Вам та Вашій сім'ї здоров'я, все буде добре, знаю чули це не раз, але головне вірити в краще, але як то кажуть - готуватись до гіршого
Але думаю у Вашому випадку все буде добре

бажаю Вам та Вашій сім'ї здоров'я, все буде добре, знаю чули це не раз, але головне вірити в краще, але як то кажуть - готуватись до гіршого
Але думаю у Вашому випадку все буде добре
Рання стадія зовсім. Вирушимо. Дякую

Не вижу даже перспективу конечного результата. Полициянты под крышей более другой свой бэк-офис в Лондоне городе-речке закроют? Ладно, тут я прекращаю дискуссию.

Не вижу даже перспективу конечного результата. Полициянты под крышей более другой свой бэк-офис в Лондоне городе-речке закроют? Ладно, тут я прекращаю дискуссию.
ну я просто запропонував, розумію, що ця дискусія для 90% без сенсу

Назад
Угорі