Жалоба контактных Уполномоченному ВР по правам человека

• Автор теми Автор теми slack
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 60
  • Перегляди Перегляди 10K
Вот только связать эту цепочку вряд ли кто захочет, да и сложновато
Да, складно. Але в мене є трохи зв'язків. Трохи надавити законом. Трохи замотивувати фінансово. І можливо з того, щось вийде. Але 100% гарантія не має

Да, складно. Але в мене є трохи зв'язків. Трохи надавити законом. Трохи замотивувати фінансово. І можливо з того, щось вийде. Але 100% гарантія не має
Тут дел не в связях и финансовом поощрении.

Тут дел не в связях и финансовом поощрении.
Для того, щоб виграти справу в суді по порушенням, потрібно щоб відповідні органи зібрали залізну базу доказів.
Це можна. Але слідаку без мотивації нема часу і бажання , тою муєтою займатися.

Для того, щоб виграти справу в суді по порушенням, потрібно щоб відповідні органи зібрали залізну базу доказів.
Це можна. Але слідаку без мотивації нема часу і бажання , тою муєтою займатися.
Слючевое слово.
А вот на счет мотивации и времени, думаю тут не совсем все правильно. у них есть свое начальство а у начальства есть начальство по выше и эта цепочка идет к самой верхушке власти

Слючевое слово.
А вот на счет мотивации и времени, думаю тут не совсем все правильно. у них есть свое начальство а у начальства есть начальство по выше и эта цепочка идет к самой верхушке власти
Ви занадто добре думаєте про верхушку.
Там багато придурків. І то не моноліт, а клубок целующихся змей

Ви занадто добре думаєте про верхушку.
Там багато придурків. І то не моноліт, а клубок целующихся змей
Я, хорошо думаю о верхушки? вы заблуждаетесь, я сужу лишь из своего опыта

Kredit_s, місяць пройшов. Є якісь результати у вас?
Народ, якщо хтось писав і є якісь результати, відпишіться.

Останнє редагування:
Kredit_s, місяць пройшов. Є якісь результати у вас?
Народ, якщо хтось писав і є якісь результати, відпишіться.
Відправив місяць назад пару запитів в мфо з повідомленням про вручення, поки ніц. Та чесно кажучи нецікаві вони мені. Частину відсіває труколлер. Інші кидають трубку.
Як шавки підпарканні тявкають десь здалеку. Голосний гавкіт, а вкусити не можуть. Лінь на них час витрачати.

Відправив місяць назад пару запитів в мфо з повідомленням про вручення, поки ніц. Та чесно кажучи нецікаві вони мені. Частину відсіває труколлер. Інші кидають трубку.
Як шавки підпарканні тявкають десь здалеку. Голосний гавкіт, а вкусити не можуть. Лінь на них час витрачати.
А вы сами писали в МФО или юрист вам составлял??

Назад
Угорі