Зелёный кредитон

• Автор теми Автор теми whitepridelolikk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 4K
Пашкентій, мне сегодня грошивсим пopнoколаж на меня в Вайбер прислали,что дальше они будут делать,кто знает?
Screenshot_2019-12-03-17-57-54-405_com.viber.voip.webp

124дня,пишут угрозы,что зарежут и т.п.
Они могут по соцсетях раскидать,хотя я все позакрывала
Я з ними сам намагався поговорити і не вийшло. Вони почали писати угрожати сестрі. Вона зробила запис розмови, зробила скріни переписки, і сказала чуваку що іде писати заяву у нацполіцію. Потім подзвонила на гарячу лінію, поговорила з ними і вони запропонували з 9700 заплатити 4300, при цьому тіло кредиту було 3600 чи 4000 точно не памятаю. Я на наступний день заплатив. Я тоді ще незнав про цей форум

Зеленый кредитон показались адекватными. Прострочка 21 день, тело 3к, с процентами 4850. Сейчас разговаривала со спокойным и адекватным, обещали закрыть тело +1000. Скащали заплатить через кассу по реквизитам. Жду гарантийку.

Зеленый кредитон показались адекватными. Прострочка 21 день, тело 3к, с процентами 4850. Сейчас разговаривала со спокойным и адекватным, обещали закрыть тело +1000. Скащали заплатить через кассу по реквизитам. Жду гарантийку.
Цікаво,яку пришлють гарантійку?))

Сказал пришлет на вайбер или мыло. Тут ранее писали, что после оплаты прислали бумагу у закрытии. Думаю тоже поверить ?
Що ж ,Ваше рішення... Як отримаєте гаран,лист,відпишіться

Пашкентій, мне сегодня грошивсим фотоколаж на меня в Вайбер прислали,что дальше они будут делать,кто знает?
Screenshot_2019-12-03-17-57-54-405_com.viber.voip.png
Когда мой коллаж прислали,то не предупреждали об этом заранее) мои соцсети были закрыты,но открыты были у мамы и они отправили маминым друзьям в одноклассниках или в ВК,уже не помню. Я думаю хотели бы отправить,отправили бы без предупреждения. Ну это лично мое мнение

У меня 2 недели просрочки у них, общался с парнем - адекватно, без угроз, говорил что можно будет списать пеню и штрафы, да и документы почтой могут выслать без проблем. При первой возможности оплачу - за адекватность, да и ни одной пролонгации не делал.
Такая же ситуация

Що ж ,Ваше рішення... Як отримаєте гаран,лист,відпишіться
Що скажете?)) Наче нормальний документ )
З цифрами тільки не зрозуміло. Борг 4907, плати 4к і 836 прощають. А різницю куди? ?

З цифрами тільки не зрозуміло. Борг 4907, плати 4к і 836 прощають. А різницю куди? ?
Мабуть зрозуміла. Різниця - це пеня і її теж спишуть, якщо заплачу 4к.

Вкладення

• 20200121_134727.webp
    20200121_134727.webp
    132.4 Кб · Перегляди: 46
Останнє редагування:

Я таке саме отримувала ... Не платила.. ніяких дій від них.тільки монетка зробила нотаріальний напис.воюю

Я таке саме отримувала ... Не платила.. ніяких дій від них.тільки монетка зробила нотаріальний напис.воюю
В мене теж монетка є. Вчора від них вже кредит експрес дзвонили (я так розумію це кали), але сумніваюсь, що продали.
Потрібно й мені з ними бути уважною з цими написами.
Чи можете детальніше про напис, на якому Ви етапі?

Назад
Угорі