Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
124дня,пишут угрозы,что зарежут и т.п.Яка у вас прострочка по цьому кредиту?
Я з ними сам намагався поговорити і не вийшло. Вони почали писати угрожати сестрі. Вона зробила запис розмови, зробила скріни переписки, і сказала чуваку що іде писати заяву у нацполіцію. Потім подзвонила на гарячу лінію, поговорила з ними і вони запропонували з 9700 заплатити 4300, при цьому тіло кредиту було 3600 чи 4000 точно не памятаю. Я на наступний день заплатив. Я тоді ще незнав про цей форум124дня,пишут угрозы,что зарежут и т.п.
Они могут по соцсетях раскидать,хотя я все позакрывала
1545 не пробували дзвонити? Урядова лінія.
Цікаво,яку пришлють гарантійку?))Зеленый кредитон показались адекватными. Прострочка 21 день, тело 3к, с процентами 4850. Сейчас разговаривала со спокойным и адекватным, обещали закрыть тело +1000. Скащали заплатить через кассу по реквизитам. Жду гарантийку.
Сказал пришлет на вайбер или мыло. Тут ранее писали, что после оплаты прислали бумагу у закрытии. Думаю тоже поверить ?Цікаво,яку пришлють гарантійку?))
Що ж ,Ваше рішення... Як отримаєте гаран,лист,відпишітьсяСказал пришлет на вайбер или мыло. Тут ранее писали, что после оплаты прислали бумагу у закрытии. Думаю тоже поверить ?
Когда мой коллаж прислали,то не предупреждали об этом заранее) мои соцсети были закрыты,но открыты были у мамы и они отправили маминым друзьям в одноклассниках или в ВК,уже не помню. Я думаю хотели бы отправить,отправили бы без предупреждения. Ну это лично мое мнениеПашкентій, мне сегодня грошивсим фотоколаж на меня в Вайбер прислали,что дальше они будут делать,кто знает?
![]()
Такая же ситуацияУ меня 2 недели просрочки у них, общался с парнем - адекватно, без угроз, говорил что можно будет списать пеню и штрафы, да и документы почтой могут выслать без проблем. При первой возможности оплачу - за адекватность, да и ни одной пролонгации не делал.
Що скажете?)) Наче нормальний документ )Що ж ,Ваше рішення... Як отримаєте гаран,лист,відпишіться
З цифрами тільки не зрозуміло. Борг 4907, плати 4к і 836 прощають. А різницю куди? ?Що скажете?)) Наче нормальний документ )
Мабуть зрозуміла. Різниця - це пеня і її теж спишуть, якщо заплачу 4к.Що скажете?)) Наче нормальний документ )
З цифрами тільки не зрозуміло. Борг 4907, плати 4к і 836 прощають. А різницю куди? ?
Мабуть зрозуміла. Різниця - це пеня і її теж спишуть, якщо заплачу 4к.Що скажете?)) Наче нормальний документ )
З цифрами тільки не зрозуміло. Борг 4907, плати 4к і 836 прощають. А різницю куди? ?
Я таке саме отримувала ... Не платила.. ніяких дій від них.тільки монетка зробила нотаріальний напис.воююЩо скажете?)) Наче нормальний документ )
Мабуть зрозуміла. Різниця - це пеня і її теж спишуть, якщо заплачу 4к.
Мабуть зрозуміла. Різниця - це пеня і її теж спишуть, якщо заплачу 4к.
В мене теж монетка є. Вчора від них вже кредит експрес дзвонили (я так розумію це кали), але сумніваюсь, що продали.Я таке саме отримувала ... Не платила.. ніяких дій від них.тільки монетка зробила нотаріальний напис.воюю