Зелёный кредитон

• Автор теми Автор теми whitepridelolikk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 4K
В мене теж монетка є. Вчора від них вже кредит експрес дзвонили (я так розумію це кали), але сумніваюсь, що продали.
Потрібно й мені з ними бути уважною з цими написами.
Чи можете детальніше про напис, на якому Ви етапі?
Суд ,перше засідання

Просрочка 14 дней.

УВАГА! Шановні мешканці вулиці ...!Мене звати ..... , за свої майже ... років, я встиг заборгувати більш, ніж 1000$ людям, які вимагають негайного повернення коштів, та погрожують розправою, якщо я не поверну. Також я маю не погашені кредити. В мене немає грошей, органи не хочу продавати, а працювати я не вмію. Прошу усіх небайдужих допомогти повернути мені борг.... Якщо я не відповідаю , телефонуйте моїй....

Чудики.

УВАГА! Шановні друзі та знайомі .Мене звати ... , за свої майже 25років, я встиг заборгувати більш, ніж 1000$ людям, які вимагають негайного повернення коштів, та погрожують розправою, якщо я не поверну. Також я маю не погашені кредити. В мене немає грошей, органи не хочу продавати, а працювати я не вмію. Прошу усіх небайдужих допомогти повернути мені борг. Это зеленый кредитон...первый раз была постройка 14 дней более-менее, второй раз неделя и такой цирк начался

Зеленый мне не дали, а синий даже не видела такого
Пашкентій, мне сегодня грошивсим фотоколаж на меня в Вайбер прислали,что дальше они будут делать,кто знает?
Screenshot_2019-12-03-17-57-54-405_com.viber.voip.webp
Ну что за твapu...просто мрак

У дружини в зеленому була прострочка. Дзвонили, писали у вайбері час від часу, адекватно і культурно себе вели. Без погроз. Домовились з ними і закрили кредит повністю. Підтвердження про закриття відправили новою поштою. Синій кредитон у мене був, То там і дзвінки, і погрози у вайбері, і родичам погрожуваи Короче стандартна схема. Після того як зробили скріни переписок у вайбері і записали погрози по телефону, вони запропонували закрити кредит з великою знижкою.
Мне зеленый прислал на Вайбер информацию по моим кредитам сегодня они сделали запрос в убки,приходила смс,грозятся отправить всем родственникам и соседям.

Credit On и OnCredit (филиал гроши всим) разные шарашки, зачем их объединили в одно?

Назад
Угорі