mavr
Форумчанин
- Дописи
- 1118
- Реакції
- 954
- Бали
- 5305
mavr не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Пощирюють передноворічний настрій!)))
а то мы не знаем какой процент у Еврогрошей за просрочкуто вы сумму не видите и тела не знаете![]()

Це так казково)))))
А я взала))Пощирюють передноворічний настрій!)))
Це ж треба, які вони неординарні...)
Чому я в них займ не взяла?
да капец я ждал другого когда контверт открывал, а теперь аж стыдно.. вроде хорошая компания, если не впоминать что мне нужно умереть чтоб долг не отдавать или в АТО, что впринципе тоже что и первоеЦе так казково)))))
Вони вірять в чудо
А я взала))
Може і мені така листівочка прийде) роздрукувати і в рамку
а листивочке в же в печькеМені здається, що дане привітання листом прийшло.роздрукувати і в рамку
Мені ще нема такого листа, напевне я була дуже не слухняна??????да капец я ждал другого когда контверт открывал, а теперь аж стыдно.. вроде хорошая компания, если не впоминать что мне нужно умереть чтоб долг не отдавать или в АТО, что впринципе тоже что и первоеа листивочке в же в печьке
ТАк) я вже зрозуміла, що то вони напоягнулись і на пошту сходили листа віднести) помічники Діда МорозаМені здається, що дане привітання листом прийшло.
Вже + (роздруковувати не доведеться)))...)
Ельфи!!!))))помічники Діда Мороза
Олені рогатіЕльфи!!!))))
Як варіант!)))Олені рогаті
наверно мне одному такое пришло...Мені ще нема такого листа, напевне я була дуже не слухняна??????
ТАк) я вже зрозуміла, що то вони напоягнулись і на пошту сходили листа віднести) помічники Діда Мороза
Найчемніший хлопчик в класінаверно мне одному такое пришло...
Приїдуть, аякжеш!мне другое пришло ,просрочки месяц с половиной с тела 2000 хотят почти 18к пишут приедут инспектора 30.12.19 с 15:00 до20:00 интересно приедут ли?