Зекредит( просрочка )

• Автор теми Автор теми Ленуська
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ленуська

Only read
Дописи
97
Реакції
58
Бали
158
Ленуська не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ребят кто связан тоже с Зекредит? Приходило ли вам такое?
Как поступить в таком случае? Действительно ли внесут в черный список?

Вкладення

• IMG_20200130_190910.webp
    IMG_20200130_190910.webp
    93.7 Кб · Перегляди: 328
Приходило
Забити
Може і внесуть, а вам від цього що?
Якщо вам важлива кредитна історія (як вони кажуть чорний список) - то платіть, лонгуйте, не прострочуйте! Але тоді вам нема чого протирати штани на форумі))))

Приходило
Забити
Може і внесуть, а вам від цього що?
Якщо вам важлива кредитна історія (як вони кажуть чорний список) - то платіть, лонгуйте, не прострочуйте! Але тоді вам нема чого протирати штани на форумі))))
Дякую

Постійно таке приходить, хоча самі вони досить спокійні, інколи спілкувалася з ними, то при розмовах часто пропонують тіло +відсотки до просрочки або реструктизацію. Але коштів не маю тож не плачу і ігнорю

А у меня вот,соседке отправили...подскажите,кто вкурсе,если они указали себя в сообщении,кому жаловаться в полицию,на урядову..?

Вкладення

• S00130-20112832(1).webp
    S00130-20112832(1).webp
    62.9 Кб · Перегляди: 318
А у меня вот,соседке отправили...подскажите,кто вкурсе,если они указали себя в сообщении,кому жаловаться в полицию,на урядову..?
У Вас странный Зекредит. Есть еще какой-то? У меня на ze начинается.

Вкладення

• S00130-20185406.webp
    S00130-20185406.webp
    59.5 Кб · Перегляди: 233
Были смс, а вчера некий Михаил Сергеевич пытался пообщаться ))
В конце фото с паспортом прислал ))

Вкладення

• Screenshot_20200130-201852_Viber.webp
    Screenshot_20200130-201852_Viber.webp
    79.4 Кб · Перегляди: 191
  • Screenshot_20200130-201901_Viber.webp
    Screenshot_20200130-201901_Viber.webp
    83.4 Кб · Перегляди: 207
Пугают))
Не больше
Меня они уже 4-й месяц вносят в черный список...
Не обращайте внимания

Ленуська, ну у меня зекредит, пугалки каждый день, звонки всем родственникам, но на работу ещё никто не навещал.

С сентября просрочка у них, смс ками задалбывают, на электронку часто пишут и пару писем присылали. Вайбер на другом номере, из знакомых и родных никто не жаловался.

С сентября просрочка у них, смс ками задалбывают, на электронку часто пишут и пару писем присылали. Вайбер на другом номере, из знакомых и родных никто не жаловался.
Аналогічно, тільки на електронку я взагалі ще жодного листа від них ніколи не отримувала.
Мені дивно, що вони і у вайбер комусь пишуть. Такого в мене теж не було
Так, про ваш The кредит тут иеж була темка
Але ось ця переписка ще раз свідчить, що з ними взагалі не варто спілкуватись!!!
Тупо всіх блокувати і навіть не читати
Были смс, а вчера некий Михаил Сергеевич пытался пообщаться ))
В конце фото с паспортом прислал ))
Якщо "исковое требование" - це повістка до суду, то вона надсилається за місцем реєстрації тільки на скільки мені відомо.
Ці Зе-ки взагалі фантазії немають(((( скучно з ними((((

Аналогічно, тільки на електронку я взагалі ще жодного листа від них ніколи не отримувала.
Мені дивно, що вони і у вайбер комусь пишуть. Такого в мене теж не було
Пересмотрела электоронку только что, действительно не пишут, только на почту письма с калючей проволкой , просто столько писем приходит, уже путаюсь от кого и зачем. А смс строчат по разными названиями, если напомнить о долге, от zecredit или ZEBORH, списать долг-Ze-Discount. Вот вчера предлжили списать 65%, но мне поx. Брала у них, чтоб пролонгировать кого-то. Пускай сами между собой разбираются

Пересмотрела электоронку только что, действительно не пишут, только на почту письма с калючей проволкой , просто столько писем приходит, уже путаюсь от кого и зачем. А смс строчат по разными названиями, если напомнить о долге, от zecredit или ZEBORH, списать долг-Ze-Discount. Вот вчера предлжили списать 65%, но мне поx. Брала у них, чтоб пролонгировать кого-то. Пускай сами между собой разбираются
Ага, в них дійсно смс від різних компашок приходять, і ще якась інвеструм здається, теж їхня

Ага, в них дійсно смс від різних компашок приходять, і ще якась інвеструм здається, теж їхня
Можливо, я вже цікавлюсь, хто та шо, своїх справ вистачає. От би і іньши так не переймались. Але це все з часом. Борімось і поборемо ;)

Зекредит списывает деньги с карты в обход кредитного лимита. Как манивео.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі