Nastya_1322
Форумчанин
- Дописи
- 715
- Реакції
- 185
- Бали
- 2625
Nastya_1322 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Якщо офіційно, то знайдуть без проблемМені сьогодні таке прийшло. Я з вчорашнього дня працюю на новій роботі. Тепер переживаю що будуть туди дзвонили? Чи не знайдуть нову роботу?
А як знайдуть? Мені прям цікаво що за методи пошуку саме роботи.Якщо офіційно, то знайдуть без проблем
Ви дійсно не розумієте як можна знайти людину, якщо вона офіційно працевлаштована?А як знайдуть? Мені прям цікаво що за методи пошуку саме роботи.
Я розумію як можна знайти, мені цікаво з якого права вони можуть дізнатися конфіденційну інформацію. І це риторичне питання...Ви дійсно не розумієте як можна знайти людину, якщо вона офіційно працевлаштована?
НіВозможно ли договорится о реструктуризации не входя в просрочку, если было несколько пролонгация и сумма кредита небольшая?
Повірте що їм це не потрібно. Я також просив, відмовили. А потім сказав собі і їм що нічого не отримають , хіба що через суд. Дзвінків купа, потім пропонували реструктуризації я відмовився, потім пропонують з 41000 закрити за 26000 від мене відмова, через місяць просять тіло. І сьогодні я закрив що зекредит (тіло 8000 просили 41000) що бананакредит (тіло 5000 просили 17000)за тіло. По зекредиту були пролангації по банана кредиту жодної. За 13000 закрив два кредити.Возможно ли договорится о реструктуризации не входя в просрочку, если было несколько пролонгация и сумма кредита небольшая?
Ідіть в прострочку ,але не підписуйтесь на реструктуризацію та не пролонгуйте їм.Забийте,відморозьтесь, живіть спокійно.Возможно ли договорится о реструктуризации не входя в просрочку, если было несколько пролонгация и сумма кредита небольшая?
Возможно ли договорится о реструктуризации не входя в просрочку, если было несколько
Їхня відповідь буде такою , кредитним договором таке непередбачено.
В мене уже два місяці і нічого взагалі не пишуть адекватного. Жодних прлпозиційПовірте що їм це не потрібно. Я також просив, відмовили. А потім сказав собі і їм що нічого не отримають , хіба що через суд. Дзвінків купа, потім пропонували реструктуризації я відмовився, потім пропонують з 41000 закрити за 26000 від мене відмова, через місяць просять тіло. І сьогодні я закрив що зекредит (тіло 8000 просили 41000) що бананакредит (тіло 5000 просили 17000)за тіло. По зекредиту були пролангації по банана кредиту жодної. За 13000 закрив два кредити.
Zecredit з червня прострочка, banana з листопада. Чекайте. Як то кажуть час лікує їх))В мене уже два місяці і нічого взагалі не пишуть адекватного. Жодних прлпозицій
Цікаво які у них "таймінги" по адекватним пропозиціям.Zecredit з червня прострочка, banana з листопада. Чекайте. Як то кажуть час лікує їх))
Скачайте програму блок дзвінки) до року.Цікаво які у них "таймінги" по адекватним пропозиціям.
Не те щоб прямо набридають вони, але постійно тримати телефон без звуку через 50+ дзвінків робота за день - така собі історія.
Ну і в будь-який момент можуть почати оточення діставати.
Від року. Якщо робота не пов'язана з дзвінками(менеджер з продажу, тощо), краще змінити сім-карту.Цікаво які у них "таймінги" по адекватним пропозиціям.
Не те щоб прямо набридають вони, але постійно тримати телефон без звуку через 50+ дзвінків робота за день - така собі історія.
Ну і в будь-який момент можуть почати оточення діставати.
У мене батьки важкувато сприймають дзвінки.Скачайте програму блок дзвінки) до року.
І взагалі як кому. Моїм родичам і батькам дзвонили. Я все пояснив мамі також блок поставив . І все . Спілкувались з ними тільки через телеграм.
Так звана "реструктуризація" - це матюк по-кредиторськи, м'яко кажучи, обман. Немає реструктуризації як такої, натомість є узаконення того, що в суді кредитор виграти не зможе. Бо мікрокредит надається на короткий термін і після чого проценти (за законом) не нараховуються. Не може бути 26000 боргу, якщо брали 10000.Доброго дня. Сьогодні мені прийшло смс про можливість оформити рекстурізіцію боргу. Брав 10 000,просрочка 41 день в станом на сьогодні борг 26000 . В меню про оформлення рекстурізіції не пише на яку суму я можу її оформити а тільки на 60 днів чи 90 і оформити галочка. Як на вашу думку варто чи краще почекати коли почнуть пропонувати закрити за тіло.
Тут варіантів декілька:Так звана "реструктуризація" - це матюк по-кредиторськи, м'яко кажучи, обман. Немає реструктуризації як такої, натомість є узаконення того, що в суді кредитор виграти не зможе. Бо мікрокредит надається на короткий термін і після чого проценти (за законом) не нараховуються. Не може бути 26000 боргу, якщо брали 10000.
Ні в якому разі не ведіться на цей шахрайський примітив! Нехай ідуть в суд, матимуть кастрацію процентів, якщо виграють справу взагалі (при грамотному захисті).
Разве возможно будет спокойно жить, если будут звонки окружению?Ідіть в прострочку ,але не підписуйтесь на реструктуризацію та не пролонгуйте їм.Забийте,відморозьтесь, живіть спокійно.