в мене також там 15к, зараз я не знаю скільки нарахували, прострочка більше двох місяців, як будуть дзвонити нагрузіть їх і скажіть що завтра воювати їдете, а довідку про службу по можливості надішлете (я був не тверезий і мав настрій сваритись з ними коли мене відволікли у вихідний день). далі просто вимкніть телефон, за тиждень перестануть, нікому з знайомих чи родичів не дзвонили, але прислали смс про відкриття виконавчого провадження, і зараз тиша вже два тижні)
з чим звязано не знаю, але виконавчого вони не можуть зробити в військовий, а навіть якщо зроблять, то воно спокійно зноситься через суд)
По свому досвіду можу сказати тільки одне, ігнор + бажано попередити рідних не брати з підозрілих номерів. Обгрунтуйте це тим що зараз дуже часті випадки шахрайства. Для ефекту можете показати декілька лінків на новини з заголовком "Шахраї викрали з карти багато грошей".
Ну і чекайте поки не запропонують закрити за тіло. Я поки чекаю)
P.S. закрив за тіло 7 чи 8 мфо за декілька місяців. ніколи не беріть більше грошей нівякому МФО, тим більше для перекриття іншого боргу. рано чи пізно вони захочуть гроші назад і запропонують тіло, або тіло + мінімальний відсоток.