Зекредіт починає наступ(

• Автор теми Автор теми Rabbit
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 5K

Rabbit

Форумчанин
Дописи
109
Реакції
31
Бали
343
Rabbit не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прийшло сьогодні таке на вайбер від тихих та вихованих Зекредіт. В той же час, телефонували мені (я як завжди не беру трубку) та контактним. Контактним наплели про 57 кредитів, та бешену суму у них. Підкажіть, чи можуть вони пускати це фото в рух, і взагалі які їхні подальші дії, і що мені робити з ними?
1574678425218.webp

Прийшло сьогодні таке на вайбер від тихих та вихованих Зекредіт. В той же час, телефонували мені (я як завжди не беру трубку) та контактним. Контактним наплели про 57 кредитів, та бешену суму у них. Підкажіть, чи можуть вони пускати це фото в рух, і взагалі які їхні подальші дії, і що мені робити з ними?
1574678425218.png
Мониторов на всех не хватит)))

Мониторов на всех не хватит)))
Та це зрозуміла, що в банках ніхто таке крутити не буде, але я тут читала що люблять розкидати усім на вайбер фото з паспортом, сама ще з таким не зустрічалася, цікаво чи справді таке можуть зробити? Тай брехня про 57 кредитів.. Хіба ж це нормально... Чи можна кудись звернутися з таким...

Та це зрозуміла, що в банках ніхто таке крутити не буде, але я тут читала що люблять розкидати усім на вайбер фото з паспортом, сама ще з таким не зустрічалася, цікаво чи справді таке можуть зробити? Тай брехня про 57 кредитів.. Хіба ж це нормально... Чи можна кудись звернутися з таким...
Так Вам ещё не присылали коллажи с вашим фото и рекламой сексуальных услуг? Вы многое потеряли ?

1574678425218.png
У мене єкеш таким займалися.

1574678425218.png
Напишіть в Нацком ,я писала!Договір признали не дійсним та сказали виплатити тіло кредиту!!!

Могут. У меня такое было от придурков сисилоунов.
Напишіть в Нацком ,я писала!Договір признали не дійсним та сказали виплатити тіло кредиту!!!
И вы выплатили

Ого, а по якій саме причині сказали що не дійсний, щоб я знала на що наголошувати
Закон про електрону комерцію.Не правильно заключений.Тепер чекаю гарантійний лист,тоді буду платити?

Вкладення

• Screenshot_20191125-171921.webp
    Screenshot_20191125-171921.webp
    29 Кб · Перегляди: 217
А сьогодні уже таке? Як відреагували щоб відстали. Чи варто іти в поліцію, бо вже погрозами попахує?
1574762012455.webp

А сьогодні уже таке? Як відреагували щоб відстали. Чи варто іти в поліцію, бо вже погрозами попахує?
1574762012455.png
Армен Джафарович))))))))))) АХахаахахахахахахахаххаха)))) Здесь один ответ - цитирую "Иди ка ты наху* дырявый" Коротко и по сути.

1574678425218.png
В голосину просто ? а чего не по тв?

Армен Джафарович))))))))))) АХахаахахахахахахахаххаха)))) Здесь один ответ - цитирую "Иди ка ты наху* дырявый" Коротко и по сути.
Я просто горю бажанням так відписати, але хочу бути трохи вище аніж ці чмoшнuкu. Але приткнути якось хочеться, незнаю як(
В голосину просто ? а чего не по тв?
Ну незнаю на кого це розраховано, банки своїх навіть не крутять, а тут чужих)

Я просто горю бажанням так відписати, але хочу бути трохи вище аніж ці чмoшнuкu. Але приткнути якось хочеться, незнаю як(
Та не звертайте уваги, я ж писала Вам, що до мене всякі і Аслани звонили, потом ще якісь Зураб и. Ну всіх ігнорую...

Назад
Угорі