Zecredit як закрити

В мене більше двох місяців.
Маю ще кредити,які потрібно обовязково закрити на початку жовтня,це за0бисті які звонят сестрам(а звонят бо в них є картки приваи))це маніхую,навіть з швидко гроші мені легше було домовитись чим з цею хурньою маніхурня.
В мене більше двох місяців.
в мене з 27.05 23
Спочатку на гарячій лінії запропонували списати відсотків 4 тис, на наступний день написали, що списують з 25 тис до 15500 і діють час 3 дні, але таких коштів немає. Сказала, що треба розстановка на 3 міс. На що отримала відповідь, що треба внести одноразовий платіж, якщо я хочу їхню пропозицію. Цікаво чи будудалі пропозиції якісь.
Я не писала ні разу їм так як зараз маю інші шараги,алевони мені постійно пишуть за тіло,а тіло 11к

Останнє редагування:
Маю ще кредити,які потрібно обовязково закрити на початку жовтня,це за0бисті які звонят сестрам(а звонят бо в них є картки приваи))це маніхую,навіть з швидко гроші мені легше було домовитись чим з цею хурньою маніхурня.

в мене з 27.05 23

Я не писала ні разу їм так як зараз маю інші шараги,алевони мені постійно пишуть за тіло,а тіло 11к
А би мені за тіло написали, то було б дуже круто. Адже стільки скільки виплатила відсотків їм.

А би мені за тіло написали, то було б дуже круто. Адже стільки скільки виплатила відсотків їм.
Вмене тіло 11к але вони вроді не звонят третім особам,то я їх залишила на останок,зараз буду в перших числах жовтня домовлятись з маніхурня,я їх ука бляшка мушка ненавиджу.
Вмене тіло 11к але вони вроді не звонят третім особам,то я їх залишила на останок,зараз буду в перших числах жовтня домовлятись з маніхурня,я їх ука бляшка мушка ненавиджу.
Потім буду домовлятись з швидко гроші на якісь лояльні умови,доречі я з кредит плюс домовилась знаєте як,можливо це нормальна мені говорілка попалась,каже мені 14к,а я її кажу що в мене наявні 4 к вона на свому яна свому мол 4 і все тіло 6тис500грн то домовилась на протязя3 днів оплатити.

Останнє редагування:

в мене з 27.05 23

Вам вони тільки пишуть за погашення тіла чи ще й відсотків? Куди саме пишуть: у вацбер чи смс?

Цікаво на скільки давали днів кредит в зекредіт,бо нехочю заходити в особистий,протермінування з 27.05.23 тіло 11к без пролонгацій,постійно пишуть що можна за тіло,телефон не відповідаю,маю ще шараги,цікаво чи почекать ще місяць та домовитись за тіло на 3 частини,може хтось з ними вирішував такі питання?

Цікаво на скільки давали днів кредит в зекредіт,бо нехочю заходити в особистий,протермінування з 27.05.23 тіло 11к без пролонгацій,постійно пишуть що можна за тіло,телефон не відповідаю,маю ще шараги,цікаво чи почекать ще місяць та домовитись за тіло на 3 частини,може хтось з ними вирішував такі питання?
а взяли коли?

Десь в травні цього року,вспомнила що в червні дуже наярювали мені то я закинула 4.3к і все.
В травні цього року,була одна пролонгація на 4.3к бо наярювали тільки мені.

Останнє редагування:
Десь в травні цього року,вспомнила що в червні дуже наярювали мені то я закинула 4.3к і все.

В травні цього року,була одна пролонгація на 4.3к бо наярювали тільки мені.
Отже старий договір, якщо пролонгація була 4300 це на 20 днів?

Я не знаю,але брала в цему році в травні місяці точно,тому й запитую на скільки зеки могли оформити кредит,то не знаєте на скільки вони могли оформити кредит?
Блін мені так наярював їхній оператор максим що я дурепа взяла в швидко гроші 5к та кинула аби не звонили,а потім сайт і хай ідуть лісом.

Я не знаю,але брала в цему році в травні місяці точно,тому й запитую на скільки зеки могли оформити кредит,то не знаєте на скільки вони могли оформити кредит?

Блін мені так наярював їхній оператор максим що я дурепа взяла в швидко гроші 5к та кинула аби не звонили,а потім сайт і хай ідуть лісом.
Вони договори змінили в травні на 360 днів, тому можливо у вас договір на 30 днів, я в них закривав за 20% чи 30% від тіла саме старий договір , вони всі пролонгації відмінусували

Вони договори змінили в травні на 360 днів, тому можливо у вас договір на 30 днів, я в них закривав за 20% чи 30% від тіла саме старий договір , вони всі пролонгації відмінусували
Блін,а як подивитись договір?тільки в особостому?та як?підскажіть будь ласка.

Хах вуроді 25 днів був договір,я втомилася йду пити повонько,всім доброї ночі.

Вроді на 25 днів в договорі,таке можливо?
Тільки що глянула брала 23.04.23 то не знаєте на скільки?

Останнє редагування:
Назад
Угорі