Zecredit як закрити

с двух хотят 8к , ничего не пролонгировали , просрочка 100 дней (круглая дата , можно открыть шампанское по этому делу ) , иногда в вайбер присылают смс оплатить тело и новые права на инвеструм , швидко гроши и те лояльнее с 6к насчитали 11 и все на этом куда то пропали
В мене тіло 10000 одна пролонгація 31000 нарахували, хочуть 15000 одним платежем гарантійки не дають.

В мене тіло 10000 одна пролонгація 31000 нарахували, хочуть 15000 одним платежем гарантійки не дають.
В мене тіло 3500 залишилосьcь,було 2 пролонгації.з 23 липня прострочення вчора сама написала на вайбер що чекаю лояльних умов в мене на сьогоднішній день з простроченням 4500 запропонували сьогодні 2000 а остальну суму до 22.09 проплатити я сказала що маю тільки 1000 вони згодились на звінки не відповідаю тільки пишу в вайбер

І мені запропонували тіло, немає чим закривати, тепер пишуть, що ще якимось колєхторам продадуть, хоча старфіни тоже вони, скоріш всього лякають, але як тут кажуть, яка різниця кому не платити.
як нема чим платити я сніжинка

як нема чим платити я сніжинка
Доброго дня, можливо хто знає, є в мене борг як у банана так і в зе кредит, домовитися з старфіном неможливо , списання дають по двум 14000 тис тіло, кажу хоча б частинами немає зразу 14000, не бажають слухати , тільки одне ,що каже я буду телефонувати на роботу сусідці з першого поверху і т.д. , вони працюють як Монетка? Чи лояльніші?

Доброго дня, можливо хто знає, є в мене борг як у банана так і в зе кредит, домовитися з старфіном неможливо , списання дають по двум 14000 тис тіло, кажу хоча б частинами немає зразу 14000, не бажають слухати , тільки одне ,що каже я буду телефонувати на роботу сусідці з першого поверху і т.д. , вони працюють як Монетка? Чи лояльніші?
В мене тіло 10000 хочуть 15000 зразу одним платежем.
В мене тіло 10000 хочуть 15000 зразу одним платежем.
В мене в монетці було 66 днів просрочки, передали на прозвін єпаб . Сама монетка не діставала мене взагалі, а от єпаб по 10 разів в день призводили.

Так, і чути не бажають ,ведуть себе поки в лідерстві по хамству, звичайно після Монетки
Я з початку говорила з ними , прасувала здоров'я, нерви, більше не спілкуюсь ні з ким.
Я з початку говорила з ними , прасувала здоров'я, нерви, більше не спілкуюсь ні з ким.
Мені з монеткою якось пронесло, хоча просрочка більше двох місяців була,тіло було не велике закрила вже.

Доброго дня, можливо хто знає, є в мене борг як у банана так і в зе кредит, домовитися з старфіном неможливо , списання дають по двум 14000 тис тіло, кажу хоча б частинами немає зразу 14000, не бажають слухати , тільки одне ,що каже я буду телефонувати на роботу сусідці з першого поверху і т.д. , вони працюють як Монетка? Чи лояльні
Сколько у вас просрочка ?у меня уже недели две предлогают тело и банан и Зе (ну вернее старфин ),по мне так они спокойные

150 днів , вони знайшли і контакти роботи і сусідів
Оце вам з ними пощастило, бо вони реально доволі спокійні, хоча їхні вибивалки дуже агресивні в спілкуванні, але задовбують вони тебе чи близьких родичів. а тут прям так

Оце вам з ними пощастило, бо вони реально доволі спокійні, хоча їхні вибивалки дуже агресивні в спілкуванні, але задовбують вони тебе чи близьких родичів. а тут прям так
Мне они как Монетка , такие долба..бы, и по кругу вечно мне говорят найти лучше работу или собирать вещи и ехать за границу
В мене зе гдето с мая ,а банан июнь. Давно они всех достают?
Наверно как и Монетка с августа , мне такое ощущение , что они инфой делятся между собой

Мне они как Монетка , такие долба..бы, и по кругу вечно мне говорят найти лучше работу или собирать вещи и ехать за границу

Наверно как и Монетка с августа , мне такое ощущение , что они инфой делятся между собой
Може то все монетка?

Прийшло сьогодні від старфін що можу закрити за тіло, але тільки сьогодні.

Мені теж на прозі місяця пропонують тіло,прострочка з 27. 05 23
Спочатку на гарячій лінії запропонували списати відсотків 4 тис, на наступний день написали, що списують з 25 тис до 15500 і діють час 3 дні, але таких коштів немає. Сказала, що треба розстановка на 3 міс. На що отримала відповідь, що треба внести одноразовий платіж, якщо я хочу їхню пропозицію. Цікаво чи будудалі пропозиції якісь.

Назад
Угорі