Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Разсылают. У меня такое было.Зекредит прислав фото з паспортом в вайбер і погрози розіслати з проханням зібрати гроші. Вони таке роблять, чи лякають?
Делают,моим всем знакомым отправляли!!!Зекредит прислав фото з паспортом в вайбер і погрози розіслати з проханням зібрати гроші. Вони таке роблять, чи лякають?
Це не радує.. У вайбері відправляли?Разсылают. У меня такое было.
Да. Мне, супруге, и на работу.Це не радує.. У вайбері відправляли?
А потім які їх дії? Ви платили?Да. Мне, супруге, и на работу.
а что страшного в фото с паспортом?..меня таким не испугать.Зекредит прислав фото з паспортом в вайбер і погрози розіслати з проханням зібрати гроші. Вони таке роблять, чи лякають?
Та я вже не боюся. Заскрінила собі і написала - відправляйте.а что страшного в фото с паспортом?..меня таким не испугать.
Брат только мошенницей называет. )
Вони поліції і прокуратури бояться, я в вайбері на таке фото попередила які статті загрожують, тим більше підписали компанію. Та й по тону дзвонілки було чутно - зразу нападки пішли, не знаю, може, просто не дуже досвідчений). Але все-одно стараюсь моніторити себе на сайтах і соцмережі видалила. Поки тихо, але бачу, є від них час від часу пропущені. На форумі помітила, що активізувалися щодо давніх боржників.Та я вже не боюся. Заскрінила собі і написала - відправляйте.
В мене тільки місяць прострочки. Але доставучі.Вони поліції і прокуратури бояться, я в вайбері на таке фото попередила які статті загрожують, тим більше підписали компанію. Та й по тону дзвонілки було чутно - зразу нападки пішли, не знаю, може, просто не дуже досвідчений). Але все-одно стараюсь моніторити себе на сайтах і соцмережі видалила. Поки тихо, але бачу, є від них час від часу пропущені. На форумі помітила, що активізувалися щодо давніх боржників.
У мене 4й пішов. Вони не найгірші ще)В мене тільки місяць прострочки. Але доставучі.
| После месяца просрочки, тело 6к хотят 14к. Ну пусть дальше хотят. |
А какие статьи за такое, подскажите, пожалуйста?Вони поліції і прокуратури бояться, я в вайбері на таке фото попередила які статті загрожують, тим більше підписали компанію. Та й по тону дзвонілки було чутно - зразу нападки пішли, не знаю, може, просто не дуже досвідчений). Але все-одно стараюсь моніторити себе на сайтах і соцмережі видалила. Поки тихо, але бачу, є від них час від часу пропущені. На форумі помітила, що активізувалися щодо давніх боржників.