zecredit прислав фото

• Автор теми Автор теми Kateginka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 3K

Kateginka

✩ Premium ✩
Дописи
1332
Реакції
3489
Бали
5480
Kateginka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Зекредит прислав фото з паспортом в вайбер і погрози розіслати з проханням зібрати гроші. Вони таке роблять, чи лякають?

Не платил. После такого ни копейки не получат. На работе обьяснил что это мошенники. А они и сами помогли, не могли точно сумму озвучить.

Зекредит прислав фото з паспортом в вайбер і погрози розіслати з проханням зібрати гроші. Вони таке роблять, чи лякають?
а что страшного в фото с паспортом?..меня таким не испугать.
Брат только мошенницей называет. )

д*билы без ума и фантазии. Неужели верят, что все после такого побегут платить?

Та я вже не боюся. Заскрінила собі і написала - відправляйте.
Вони поліції і прокуратури бояться, я в вайбері на таке фото попередила які статті загрожують, тим більше підписали компанію. Та й по тону дзвонілки було чутно - зразу нападки пішли, не знаю, може, просто не дуже досвідчений). Але все-одно стараюсь моніторити себе на сайтах і соцмережі видалила. Поки тихо, але бачу, є від них час від часу пропущені. На форумі помітила, що активізувалися щодо давніх боржників.

Вони поліції і прокуратури бояться, я в вайбері на таке фото попередила які статті загрожують, тим більше підписали компанію. Та й по тону дзвонілки було чутно - зразу нападки пішли, не знаю, може, просто не дуже досвідчений). Але все-одно стараюсь моніторити себе на сайтах і соцмережі видалила. Поки тихо, але бачу, є від них час від часу пропущені. На форумі помітила, що активізувалися щодо давніх боржників.
В мене тільки місяць прострочки. Але доставучі.

Супруге, на мою работу, звонили в бухгалтерию с матами, были посланы в пешее эротическое путешествие. Написано заявление в полицию, сейчас затихли.
Вроде никто не говорил больше чтобы что-то присылали. Несколько писем было от них на домашний адрес. Ну все были предупреждены что это мошенники.
Есть 2 зекредит, синий и зелёный. У меня синий он же Инвеструм.

Останнє редагування:
В мене є таке гаyно. Знайшли оточення, одна дала слабину - на неї тиснуть. Але сказала, що буде сімку міняти. Шлють смс з погрозами, дзвонять. Ірина (впевнена, що псевдоним - якась Хавронья з глухого кутка) вищить, аж слина брижчить зі слухавки. Шкода її - видно, сексуального життя давно немає, то вона по телефону відривається. ******* ще ті. Чесно кажучи, якби нормально спілкувалась, я би щось закрила. А після масового обзвону - х*р їм в чоло.

А у меня Финфорс, позавчера поставил робота на Автодозвон со скрытого номера, мене, мужу, свекрови, контактному и его родителям, а ещё его сотруднице.
Трезвонили целый день и всю ночь.
Так вчера все они пошли и написали заявления в полицию.
Сегодня тишь да гладь.
При чем от всех Ч?О.
Правда КФ что то в себя поверил и парочку раз набрали.

А какие статьи за такое, подскажите, пожалуйста?

Назад
Угорі