Zecredit чего от них ожидать?

• Автор теми Автор теми Sofia_0
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 3K

Sofia_0

Форумчанин
Дописи
68
Реакції
31
Бали
5090
Sofia_0 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Просрочка на сегодняшний день 33 дня. Вот это 2 дня назад они написали в вайбер. Утром вновь пришло что сегодня кредит должен быть погашен. Что от них ожидать? И действительно ли они будут писать знакомым?

Вкладення

• Screenshot_20200129-110429_Viber.webp
    Screenshot_20200129-110429_Viber.webp
    92.8 Кб · Перегляди: 167
  • Screenshot_20200129-110434_Viber.webp
    Screenshot_20200129-110434_Viber.webp
    90.3 Кб · Перегляди: 175
Просрочка на сегодняшний день 33 дня. Вот это 2 дня назад они написали в вайбер. Утром вновь пришло что сегодня кредит должен быть погашен. Что от них ожидать? И действительно ли они будут писать знакомым?

Мені сьогодні точно таке саме прийшло і відправник такий самий!також цікавить чи дійсно таке роблять???

Мені сьогодні точно таке саме прийшло і відправник такий самий!також цікавить чи дійсно таке роблять???

Ну пока что мне ничего не сделали. Может не нашли в соц.сетях, так как у меня все закрыто, фото нет.

Как у Вас дела с Zeкредитом? Угрозы так и остались пустыми словами?

По ним у меня почти 2 мес просрочки. Шлют только смс такого плана. Насчёт звонков - не знаю, я в режиме снежинки)
Ну пока что мне ничего не сделали. Может не нашли в соц.сетях, так как у меня все закрыто, фото нет.
А какая у Вас просрочка по ним?

Вкладення

• 381B0DA1-7418-42C5-9D89-94CCB7FE43F8.webp
    381B0DA1-7418-42C5-9D89-94CCB7FE43F8.webp
    25.4 Кб · Перегляди: 127
Мне разочек на Вайбер написали и тишина )) просрочка 2.5 -3 месяца

По ним у меня почти 2 мес просрочки. Шлют только смс такого плана. Насчёт звонков - не знаю, я в режиме снежинки)

Я и не знаю какая уже просрочка. Но мне вчера тоже такое сообщение пришло... или позавчера. Не помню точно

Ну дуже тихі. Списувати не хочуть, навіть 800 грн не хотіли. Пропонують заморозиити. Що робити???

Божески! А они ж такие доверчивые!

Скажіть чи комусь теж таке приходить від них
U razi neyavki na sudovij rozglyad spravi, sud pershoyi instanciyi mozhe vinesti zaochne rishennya, yake vstupit' v zakonnu silu protyagom 14 kalendarnih dniv.
U razi neyavki na sudovij rozglyad spravi, sud pershoyi instanciyi mozhe vinesti zaochne rishennya, yake vstupit' v zakonnu silu protyagom 14 kalendarnih dniv.
Чи реально вони подають в суд?

За 5 місяців не подали

А приходятт смс такого характеру?
Так, було таке
І про вилучення майна, і про виїздну групу, і про передачу приватним виконавцям...все було)
А потім дисконт пропонували 30%, 40%...60%
Але якось вони мене не зацікавили жодними пропозиціями))) тому - прапор їм в руки!

Мені сьогодні теж схоже прислали, але на судовій владі пусто. Мабуть проста розсилка зі страшилками.
Мені сьогодні теж схоже прислали, але на судовій владі пусто. Мабуть проста розсилка зі страшилками.

Вкладення

• Screenshot_20200219-111757_Truecaller.webp
    Screenshot_20200219-111757_Truecaller.webp
    129 Кб · Перегляди: 71
  • 20200219_223011.webp
    20200219_223011.webp
    62.7 Кб · Перегляди: 66
І себе перевіряла, слава Богу немає
Так, було таке
І про вилучення майна, і про виїздну групу, і про передачу приватним виконавцям...все було)
А потім дисконт пропонували 30%, 40%...60%
Але якось вони мене не зацікавили жодними пропозиціями))) тому - прапор їм в руки!
Інформації про них небагато, ото трошки не пособі від таких смс

А мені сьогодні прийшов лист зразок позову до суду, цікаво чи подають

Останнє редагування:
Мені сьогодні зекредит написав, що вносить мене і всю родину в чорний список. Цікаво, де тей список подивитися?:письмо:

Назад
Угорі