Зе Кредит. Когда идёт на лояльные условия погашения займа?

• Автор теми Автор теми Саша 1987
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 2K

Саша 1987

Форумчанин
Дописи
112
Реакції
68
Бали
1825
Саша 1987 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Приветствую всех. Имею третий день просрочки в Зе Кредит. Брал тело 15000. По пролонгацыям отдал им 23000. Сейчас они еще хотят 30000... У кого какая ситуацыя? Как они идут на уступки? Кто сколько ждал от них нормального предложения для закрытия? Поделитесь пожалуйста своим опытом.

Приветствую всех. Имею третий день просрочки в Зе Кредит. Брал тело 15000. По пролонгацыям отдал им 23000. Сейчас они еще хотят 30000... У кого какая ситуацыя? Как они идут на уступки? Кто сколько ждал от них нормального предложения для закрытия? Поделитесь пожалуйста своим опытом.
Вже більше місяць чекаю , поки нічого не пропонують , перший тиждень було купа дзвінків зараз відносна тиша.

Трохи , батьки і сестра , але я їм сказав , не говоріть з ними просто та й все
Я теж всім сказала, щоб не відповідали на тел.дзвінки з невідомих номерів. Брату вчора ловилаве дзвонили, мені ні, то я сказала, що чим більше він розмовляє, тим більше до нього будуть дзвонити

Я теж всім сказала, щоб не відповідали на тел.дзвінки з невідомих номерів. Брату вчора ловилаве дзвонили, мені ні, то я сказала, що чим більше він розмовляє, тим більше до нього будуть дзвонити
То воно так і є. Чим більше балакаешь ти більше дзвонять. В мене мама всіх шла на три Букви то майже не дзвонять один максимум дзвінок в день може бути
Вже більше місяць чекаю , поки нічого не пропонують , перший тиждень було купа дзвінків зараз відносна тиша.
В мене сьогодні прийшло від них. Півтора місяці

Вкладення

• Screenshot_2023-01-19-11-52-27-741_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2023-01-19-11-52-27-741_com.google.android.apps.messaging.webp
    24.6 Кб · Перегляди: 194
А брату з лові лове робот дзвонив чи оператор??

Оператор. Розказав суму боргу і таке
Саме головне, до мене дзвонить тільки робот

Мені тільки що дзвонила тьотя з якою я не говорю роками і не бачилася роками подзвонила, що її найшли. І назвали їй моє дівоче прізвище. І сказали що я її племінниця. То вже взагалі звездец. В мене навіть її номеру немає. Як вони могли її знайти. Я з нею не прописана ніколи не жила. В нас навіть прізвищі дівочі не однакові.

Мені тільки що дзвонила тьотя з якою я не говорю роками і не бачилася роками подзвонила, що її найшли. І назвали їй моє дівоче прізвище. І сказали що я її племінниця. То вже взагалі звездец. В мене навіть її номеру немає. Як вони могли її знайти. Я з нею не прописана ніколи не жила. В нас навіть прізвищі дівочі не однакові.
Дивний контраст.
Скинули пропозицію і паралельно рідним набрали

А у вас давно просрочка по ним?
Через соц мережі де у вас дівоче прізвище

А у вас давно просрочка по ним?

Через соц мережі де у вас дівоче прізвище
Все закрито. Навіть на днях однокласники старі видалила. Ну може по них звичайно. До того як видалила там вже "гість" побував

Все закрито. Навіть на днях однокласники старі видалила. Ну може по них звичайно. До того як видалила там вже "гість" побував
От вам і відповідь) в основному така інформація з однокласників, вконтакті) таке дуже полюбляють Маніфою, знаходять вплоть до тих з ким в школі навчалися)

От вам і відповідь) в основному така інформація з однокласників, вконтакті) таке дуже полюбляють Маніфою, знаходять вплоть до тих з ким в школі навчалися)
Слава богу один гість до того як я видалила сторінку. Я геть про них забула про ті однокласники

Через півроку запропонували закрити за 2000 тіло було 5000. За ці півроку повний мороз від них був.

Через майже рік з тіла 7000, закрила за 2500, можна було і менше,якби я настоювала. Було багато пролонгацій.

Це з зе кредит дзвонили?
Через півроку запропонували закрити за 2000 тіло було 5000. За ці півроку повний мороз від них був.
Кредит брали під час війни так?
Вчора мені прислали
48968D26-F9F3-4D64-AE87-B7BFEF711EDC.webp

Назад
Угорі