Здравствуйте )У кого Манивео не трогало окружение?

• Автор теми Автор теми Ира 89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 76
  • Перегляди Перегляди 3K
А вы уже куда-нибудь писали? Ну типа к ним про договор про не разглашение данных, у меня неделя вроде бы, только начинаю, но уже жить как перед всеми заочно сдытно
а если писать в нацком или им про реструктуризацию ,они реагируют??

Здравствуйте) скажите есть такие люди у кого Манивео не трогало родителей, родственников, работу??
У меня никого не трогают. Мало того и мне ни одного письма не пришло. Звонили контактным потом перестали спустя месяца 3. Тело 8.000 грн. Просрочка уже более 6 мес.

а если писать в нацком или им про реструктуризацию ,они реагируют??
По реструктуризації хочуть зразу 50% від усієї нарахованої суми а потім раз у дві неділі оплачувати, якщо хоть раз пропускаєте вся сума вертається назад, подумайте чи зможете потянути

ігнор ,повний ігнор,радійте ,живіть бо ,як я читав на форумі ,що найбільше люди шкодують за часом ,що два роки життя вилитіло в трубу,якщо вже стали на одні граблі які називаються мфо,то неставайте на другі не грузіться,не панікуйте,все минає,час лікує,просто буде шкода тих років коли ми проходили загружені цими займами ,кредитами,з наступаючим святом вас усіх,а мфо нехай ...зчезають.

Підскажіть будь ласка, чого чекати, після такого смс інформування :" Документи за Вашим договором передані до претензійно-позовного відділу Moneyveo для розгляду справи на наявність складу злочину. "
В мене після цієї смс почалося смс розсилка і дзвінки, знайшли сусідів по колишній прописці і папу(в нього ПриватБанк) маму поки не знайшли.

Здравствуйте) скажите есть такие люди у кого Манивео не трогало родителей, родственников, работу??
Дзвонили тільки мені і контактному(також мені) за 9міс.просрочки, тіло 7000 було, закрив місяць тому

В мене після цієї смс почалося смс розсилка і дзвінки, знайшли сусідів по колишній прописці і папу(в нього ПриватБанк) маму поки не знайшли.
[/QUOT
Дзвонили тільки мені і контактному(також мені) за 9міс.просрочки, тіло 7000 було, закрив місяць тому
Закрили на вигідних умовах? Поділіться пліз?

Підскажіть будь ласка, чого чекати, після такого смс інформування :" Документи за Вашим договором передані до претензійно-позовного відділу Moneyveo для розгляду справи на наявність складу злочину. "
Да ничего, игнор включайте
А какая у вас просрочка?
Год+

Закрили на вигідних умовах? Поділіться пліз?
Так перерахували усі пролонгації в тіло кредиту, сплатив тільки різницю (здається 1214гр, не пам'ятаю точно). Але я військовослужбовець тому я маю певні пільги, хоча багато шараг відмовляються виконувати закон України, але після офіційного листа на їхню адресу з відповідним пакетом документів, змушує їх здутися?

Я зараз ❄❄❄ В мене нема зараз тої суми якої вони хочуть, а це майже тіло кредиту. Буду чекати привабливих пропозицій.
Так от і я в режимі "сніжинка"...поки що, нічого цікавого не пропонують...чекаю

Саме,манівео кроми мене нікого не діставало,а от Таліон добре нерви потріпав,що й рідні відмовились!!!

Назад
Угорі