⚖️ Збили 50 000 гривень «хотілок» колекторів: реальний результат у справі проти «Кредит-Капітал»

Адвокат Артем Кірюшин, доброго дня я військовослужбовець з 23-го року служу у збройних силах України в 24-му році взяв кредит але не зміг його закрити його перекупили, на сьогоднішній день кредит capita 76 000 а тіло було 12 я надав їм всі документи що я військовослужбовець, але вони все-таки подали в суд подав відзив на позовну заяву і до того вони надали мені гарантійний лист що тіпа погодилися яку погодуюсь на 15 600

Адвокат Артем Кірюшин, доброго дня я військовослужбовець з 23-го року служу у збройних силах України в 24-му році взяв кредит але не зміг його закрити його перекупили, на сьогоднішній день кредит capita 76 000 а тіло було 12 я надав їм всі документи що я військовослужбовець, але вони все-таки подали в суд подав відзив на позовну заяву і до того вони надали мені гарантійний лист що тіпа погодилися яку погодуюсь на 15 600
Уточніть питання. А краще пишіть Антиколектор онлайн | Bot

Замість 8 000 грн клієнтка має сплатити лише 2 183 грн.
Усенко і того не заробив за підпис на "рефераті", названому позовною заявою.

а процент нагорел за года
Мізерні кредити з кількарічними строками кредитування? Це нонсенс. Нехай ідуть в суд, де їм можуть здути пророслу мохом "піну".

Назад
Угорі