Збільшуються суми кредитів в УБКІ

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 1K

Iren7777

Форумчанин
Дописи
568
Реакції
162
Бали
3625
Iren7777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня шановні форумчани, хочу запитати таке питання: влітку проглядала в убкі крелитну історію там була одна сума відкритих кредитів в лімітів, наприклад 90 к лімітів 110к відкритих, а з процкетами 360к. Зараз оновилася сама остання інформація я була і шоці. Уже суми кредитів і лімітів стали 200 а заборгованість 450к, ніхто не знає як вони рахують? бистро займ з 2500 хоче 53000 це взагалі пісець..... і хто шахраї після цього

бистро займ з 2500 хоче 53000 це взагалі пісець..... і хто шахраї після цього
У мене в УБКІ вони з 2 тис. хочуть 150 тис.
Ненажери...

file_1652867238.gif

фінансові магніти. для них всіх гроші як повітря для людини. мерзотники......

Доброго дня шановні форумчани, хочу запитати таке питання: влітку проглядала в убкі крелитну історію там була одна сума відкритих кредитів в лімітів, наприклад 90 к лімітів 110к відкритих, а з процкетами 360к. Зараз оновилася сама остання інформація я була і шоці. Уже суми кредитів і лімітів стали 200 а заборгованість 450к, ніхто не знає як вони рахують? бистро займ з 2500 хоче 53000 це взагалі пісець..... і хто шахраї після цього
Ну так 2,5% в день:) а ещё щтрафы и пеня... :) вот и считают усердно, смысл этл смотреть, будет предложение за тело- подумаете... и вообще, мало ли кто что хочет... Кто-то вон Киев за 3 дня хотел, кто-то 560к с 2к за 3 года ... пусть купят чупа-чупсы и cocут.

Підкажіть, як таке може бути, шо тіло більше ніж поточна заборгованість?

Вкладення

• Screenshot_20230801-105330_Chrome.webp
    Screenshot_20230801-105330_Chrome.webp
    6.1 Кб · Перегляди: 84
в кінці нуль забули домалювати
Ору) Думаю, можливо, в них якийсь збій? Або це скільки я всього декілька раз брала й повертала
в кінці нуль забули домалювати
Ну я ж вірно розумію, поточна заборгованість, це вся сума по займу?

менше аніж тіло хочуть)))
Просто прикол, що я не брала аж стільки, тож думаю, мб, це вони пощитали всі рази, що я в них брала?
менше аніж тіло хочуть)))

Ору) Думаю, можливо, в них якийсь збій? Або це скільки я всього декілька раз брала й повертала

Не знаю, я ні копійки нікому не повернув з 2019 року по сьогоднішній день мене ніхто не турбує, я живу краще чим колись тому що ставлення до грошей стало іншим, завдяки МФО і їхнім кредитам, я позбувся поганих звичок куріння і алкоголь, заощаджування і хороша заробітна плата дозволяє почувати себе на всі сто відсотків. ;)

Не знаю, я ні копійки нікому не повернув з 2019 року по сьогоднішній день мене ніхто не турбує, я живу краще чим колись тому що ставлення до грошей стало іншим, завдяки МФО і їхнім кредитам, я позбувся поганих звичок куріння і алкоголь, заощаджування і хороша заробітна плата дозволяє почувати себе на всі сто відсотків. ;)
а робота офіційна в Вас чи ні ?

Назад
Угорі