Заява виконавцю на повернення основної винагороди

• Автор теми Автор теми Anett888
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 403

Anett888

Форумчанин
Дописи
254
Реакції
90
Бали
5125
Anett888 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня.Передивилась усі теми,не можу знайти,можливо хтось знаходив чи скиньте,якщо маєте,зразок заяви виконавцю на повернення основної винагороди після рішення суду ??

Доброго дня.Передивилась усі теми,не можу знайти,можливо хтось знаходив чи скиньте,якщо маєте,зразок заяви виконавцю на повернення основної винагороди після рішення суду ??
добровольно вряд ли вернет

Я звонила до виконавця,він сам сказав написати заяву
заявы у меня нету и не встречал, но есть информация что эту винагороду даже через суд не так то просто вернуть
желаю вам конечно же удачи в том, чтоб он вернул по заявлению.. но почему то сомневаюсь.

заявы у меня нету и не встречал, но есть информация что эту винагороду даже через суд не так то просто вернуть
желаю вам конечно же удачи в том, чтоб он вернул по заявлению.. но почему то сомневаюсь.
Дякую?Спробую,а вдруг))

Дякую?Спробую,а вдруг))
Ми повертали винагороду виконавця (10.000) заяву складав юрист із форуму. Зверніться і буде вам щастя.
Дякую?Спробую,а вдруг))
Заява залишилася але вона складалася суто по нашій справі. Зверніться до Тараса ( ми працювали саме з ним) повернули і судові збори ,і винагороду, і суму яку стягнули при вп.

Останнє редагування:
Назад
Угорі