Заява в поліцію потрібена допомога

• Автор теми Автор теми Roman270888
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 2K

Roman270888

Форумчанин
Дописи
120
Реакції
37
Бали
5125
Roman270888 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто писав заяву в поліцію на шараги потрібно писати на кожну окремо чи на всі разом,,? Вчора дзвонив на 1545 відправили в поліцію писати заяву на них чому вони розповсюджують лічну інформацію всім підряд!¡! Дзвонять пишуть людям яких взагалі незнаю

Хто писав заяву в поліцію на шараги потрібно писати на кожну окремо чи на всі разом,,? Вчора дзвонив на 1545 відправили в поліцію писати заяву на них чому вони розповсюджують лічну інформацію всім підряд!¡! Дзвонять пишуть людям яких взагалі незнаю
Я писала и отдельно и на все вместе. Без разницы
Это не поможет )) Если бы всё было так просто....
Ну чего, на время притихают, звонков чуть меньше, а потом по новой ?

Roman270888, на неделю затыкаются, так точно) но я писала очень и очень много жалоб, вплоть до того, что потом на них уголовку открыли) где-то даже отбельную тему об этом создавала

Можливо на кожну окрему,які саме шараги?а взагалі мають на 1545 прийняти заяву та передати в кіберполіцію,а кіберполіція вже на ваш відділок.

1545 сказали їхати в відділок писати заяву
які саме шараги достають ,просто потрібно почитати форум тут про кожну шарагу є інфа і чого вони в певніц мірі бояться,можна спробувати подзвонити чи написати у нацкомфінпослуг

Я розумію якщо родичам а це взагалі в другий район людям яких взагалі пару раз бачив

хто саме вас достає і яку інформацію розповсуджують,просто потрібно знати взагалі ситуацію і спробувати заволодіти нею
Я розумію якщо родичам а це взагалі в другий район людям яких взагалі пару раз бачив
перше потрібно дізнатися які шараги достають найсильніше ваших людей?

які саме шараги достають ,просто потрібно почитати форум тут про кожну шарагу є інфа і чого вони в певніц мірі бояться,можна спробувати подзвонити чи написати у нацкомфінпослуг
В нацком неможу зареєструватись

Готівочка, швидко гроші. Кредіт каса, дінеро манівео, майкредіт, Алекс кредіт, кредіт 7, бистрозайм, кашинскій, смартівей,
там щоб надіслати звернення потрібно електроний підпис,в першу чергу потрібно заспокоїтися,далі зрозуміти яка шарага це зробила,
Я спокійний а от окружаюші недуже. Як підпис зробити

є гаряча лінія в нацкомфінпослуг,ще зайдіть на сайт кіберполіції і напишіть заяву,ну це треба занати як розповсюджуеться ваша інформація

Это не поможет )) Если бы всё было так просто....
Я писала 2 заяви в свій відділ, що в мене на мікрорайоні. Мене ніразу не викликали туди. Але, коли рвало телефон, на роботі штурм, я пішла в Обласне ГУ поліції. Написала там заяву, іщо районна поліція не діє. Не знаю, що спрацювало, але через декілька днів дзвінки припинилися.

Я спокійний а от окружаюші недуже. Як підпис зробити
[/QUOTE]
На 1545 зарегистрируйтесь там через электронное обращение напишете они распределят. На Нацкомфин

смартівей,готівочка,швидко гроші,бистрозайм,манивео,оці можуть доставати,якщо писати заяву треба знати точно,в приват 24 є електроно-цифровий підпис там де меню і далі по інструкції

Може хтось має шаблон заяви в кіберполіцію, поділіться хочу на манісрум написати

В заяві кіберполіції застряг де описати подію що там потрібно писати

Я писала 2 заяви в свій відділ, що в мене на мікрорайоні. Мене ніразу не викликали туди. Але, коли рвало телефон, на роботі штурм, я пішла в Обласне ГУ поліції. Написала там заяву, іщо районна поліція не діє. Не знаю, що спрацювало, але через декілька днів дзвінки припинилися.
А дело сдвинулось или так приняли и все ?

Назад
Угорі