Заява НАЦФІНПОСЛУГ на закритий кредит.

• Автор теми Автор теми Novelmen
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 1K

Novelmen

Форумчанин
Дописи
36
Реакції
24
Бали
8
Novelmen не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Цікавить питання, чи варто підіймати питання вже закритого кредиту.? Адже майже всі договори мають порушення згідно законодавства. Чи є така практика в когось, Поділіться?. Та які результати та відповіді від Регулятора були?.
В мене, та в більшості з нас, були не по одному договорі в мфо (бралось-погашалось, потім знову бралось там же..).Звичайно це стосується договорів, в яких не сплив строк позовної давності )

В перші тижні на форумі, я теж рвалась писати по кожному мфо до нацком, але вже після перших двох листів мій запал згас, бо коли почала писати їм, то розуміла, що то марна справа, відповідь від них прийшла, щоб надати документи (яких явне діло нема)
Тому я, як і більшість, вирішила астанавіца))))) насолоджуюся нинішнім днем, а завтра - буде завтра!

Думаю, что мало-мальски вразумительный ответ Вы все же получите, так... в качестве рекомендации, разумеется: в отношении договора, платежей или процентов.
Нужно просто иметь подтверждение всех этих процессов и Ваших отношений с кредитором.
Ну а далее только суд.
Я исключаю вариант кредитного благородства со стороны Ваших партнеров.))

Да.. А в мене такі надії на Нацфінпослуг. (..
в мене теж надії, я написав на Нацком на сос ,після закриття пройшло 7 м, може якраз щось і вийде, хоть якась перевірка там була, шмон і то буде легше, гниди

В перші тижні на форумі, я теж рвалась писати по кожному мфо до нацком, але вже після перших двох листів мій запал згас, бо коли почала писати їм, то розуміла, що то марна справа, відповідь від них прийшла, щоб надати документи (яких явне діло нема)
Тому я, як і більшість, вирішила астанавіца))))) насолоджуюся нинішнім днем, а завтра - буде завтра!
Например, маников можно сделать подопытными кроликами)), у них почти всё есть в кабинетах))
Но в судах обращают внимание на исполнение или не исполнение правочину(сделки) и так просто не признают договор недействительным

"...Отже, недодержання форми правочину не означає автоматичного визнання його недійсним."
"..
Якщо ж правочин, для якого законом установлено його недійсність у разі недодержання вимоги щодо письмової форми, укладено усно і одна зі сторін учинила дію, а друга сторона підтвердила її вчинення, зокрема шляхом прийняття виконання, такий правочин у разі спору може бути визнаний судом дійсним."

Мне кажется можно пробовать, но помимо этого момента делать упор и на правильность расчетов, указания всех обязательных данних, введения в заблуждение. Короче проходится по пунктно.

Цікавить питання, чи варто підіймати питання вже закритого кредиту.? Адже майже всі договори мають порушення згідно законодавства. Чи є така практика в когось, Поділіться?. Та які результати та відповіді від Регулятора були?.
В мене, та в більшості з нас, були не по одному договорі в мфо (бралось-погашалось, потім знову бралось там же..).Звичайно це стосується договорів, в яких не сплив строк позовної давності )
как у вас дела ? получилось написать ? у меня тоже много закрытых , но по ним только пролонгации

в мене теж надії, я написав на Нацком на сос ,після закриття пройшло 7 м, може якраз щось і вийде, хоть якась перевірка там була, шмон і то буде легше, гниди
Вам прийшла відповідь?

Назад
Угорі