Заява на розбл. арештованого рахунку з розмірі 2х мі-них. зароб. плат?

• Автор теми Автор теми Kiiiiit
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 68

Kiiiiit

Форумчанин
Дописи
48
Реакції
10
Бали
133
Kiiiiit не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Заява на розбл. арештованого рахунку з розмірі 2х мі-них. зароб. плат?Кто подавал,как его правильно делать,реально ли сделать самой.Помогите кто в курсе этого дела.

Заява на розбл. арештованого рахунку з розмірі 2х мі-них. зароб. плат?Кто подавал,как его правильно делать,реально ли сделать самой.Помогите кто в курсе этого дела.
Заява - Щоб отримати кошти з арештованого рахунку з розмірі 2х мі-них. зароб. плат, подаємо виконавцю заяву. Завантажте та напишіть, якщо в електронному варіанті будете надсилати то треба підписувати електронним підписом

Заява - Щоб отримати кошти з арештованого рахунку з розмірі 2х мі-них. зароб. плат, подаємо виконавцю заяву. Завантажте та напишіть, якщо в електронному варіанті будете надсилати то треба підписувати електронним підписом
Это как электронным?
Я находила разные заяв.Не знаю какая правильная,и как её заполнять правильно

Это как электронным?

Я находила разные заяв.Не знаю какая правильная,и как её заполнять правильно
Пишіть, як вам зручніше. Що Вам не зрозуміло, там же все підчеркнуто жовтим кольором, що треба вставити. Єдине якщо у вас 1 провадження то видаліть в дужках (зведене) в заяві

Можете звернутися до самого виконавця ,він надасть приклад

Назад
Угорі