Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12218
- Реакції
- 16861
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
І Ви прийшли допомагати боржникам ?реальний, із чинним свідоцтвом
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І Ви прийшли допомагати боржникам ?реальний, із чинним свідоцтвом
Кейси,будь ласка....реальний, із чинним свідоцтвом
я тут, маю певні знання, час і мені не тяжко відповісти. Якщо це комусь допоможе - то вважайте, що таки прийшов допомагатиІ Ви прийшли допомагати боржникам ?
Хай буде так ,життя покажея тут, маю певні знання, час і мені не тяжко відповісти. Якщо це комусь допоможе - то вважайте, що таки прийшов допомагати
кейси ................ для чого?? щоб безкоштовно відповідати на питання, якщо Ви особисто забороняєте і маєте на це право, то можу і не відповідатиКейси,будь ласка....
щоб розуміти, чи взагалі ваша діяльність пов'язана з кредитами, як мінімумдля чого
Чтобы убедиться в вашем профессионализмекейси ................ для чого?? щоб безкоштовно відповідати на питання, якщо Ви особисто забороняєте і маєте на це право, то можу і не відповідати
Якщо Ви адвокат,то мали вести справи,цікаво почитать які справи ,і чи по заборгованостях . І,так,я маю право запитати ,так як кожен зареєстрований користувачкейси ................ для чого?? щоб безкоштовно відповідати на питання, якщо Ви особисто забороняєте і маєте на це право, то можу і не відповідати
як користувач і адвокат також не маю зобов язань комусь щось доводитиЯкщо Ви адвокат,то мали вести справи,цікаво почитать які справи ,і чи по заборгованостях . І,так,я маю право запитати ,так як кожен зареєстрований користувач
якщо я по прізвищу в реєстрі знайду кейси, потім на стані судової влади знайду персональну інформацію (яка там завжди публікується), це не буде порушенням адвокатської таємниці/етики?кейси містять персональну інформацію та інформацію, яка є адвокатської таємницею, заради забаганок доволі агресивної невідомої мені особи порушувати правила адвокатської етики, тим більше у неділю вечером, точно не буду.
Відповіддю я не рекламував себе, нікому нічого не обіцяв і доводити нікому нічого не збираюся, не маю в цьому потреби.
Все абсолютно вірно. Принаймі на даний момент.Відповіддю я не рекламував себе, нікому нічого не обіцяв і доводити нікому нічого не збираюся, не маю в цьому потреби.
На тому і домовилисьяк користувач і адвокат також не маю зобов язань комусь щось доводити
Это другоеякщо я по прізвищу в реєстрі знайду кейси, потім на стані судової влади знайду персональну інформацію (яка там завжди публікується), це не буде порушенням адвокатської таємниці/етики?
То есть вы утверждаете, что вы адвокат, но доказывать это категорически не хотите? Смешно ...як користувач і адвокат також не маю зобов язань комусь щось доводити
[POSTS=500]Зараз і Вас агресивним невідомим назвуть))[/POSTS]То есть вы утверждаете, что вы адвокат, но доказывать это категорически не хотите? Смешно ...