Заява до поліції від кредитора

• Автор теми Автор теми covarn
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 517

covarn

Форумчанин
Дописи
37
Реакції
21
Бали
133
covarn не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора чи може МФО написати заяву до поліції з приводу шахрайства? Подзвонив начебто слідчий і об'явив що на мене подали начебто заяву до поліції декілька організацій. Що робити в такому випадку? Я не розумію яке шахрайство і яким чином вони його інкримінують. Типу був якийсь прогрів по коштам, а потім я пропала. Хоча мені писали і я відповідала на смс, сказав що заяву подали клт кредит і ще якісь організації.

Доброго вечора чи може МФО написати заяву до поліції з приводу шахрайства? Подзвонив начебто слідчий і об'явив що на мене подали начебто заяву до поліції декілька організацій. Що робити в такому випадку? Я не розумію яке шахрайство і яким чином вони його інкримінують. Типу був якийсь прогрів по коштам, а потім я пропала. Хоча мені писали і я відповідала на смс, сказав що заяву подали клт кредит і ще якісь організації.
Добрий вечір. Не звертайте уваги, це вам нерви псують.

А чи не знаєте Ви чи можливо це якось перевірити? Чи можливо мені сходити до відділку поліції?
Вам ще не таке будуть говорити якщо багато мфо. Нащо вам туди йти? Не витрачайте свій час на шахраїв. При чому і ті що телефонують і ті до кого ви зібралися.

Вам ще не таке будуть говорити якщо багато мфо. Нащо вам туди йти? Не витрачайте свій час на шахраїв. При чому і ті що телефонують і ті до кого ви зібралися.
Ну, а таке можливо? Та я трохи якщо чесно прифігіла, почав казати за арешт майна по прописці, все допитувався де я зараз проживаю і що як тільки прийде інформація, то мені вручать підозру. Я наче не із розпачливих, почала питати чи я можу дізнатись якусь інформацію на відділенні поліції і я завтра піду щоб бути вкурсі справ, то він мені почав казати "так можете піти".
І ось така смс прийшла, я тому в перетелефонувала.

Вкладення

• Screenshot_2025-11-19-19-44-02-164_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2025-11-19-19-44-02-164_com.google.android.apps.messaging.webp
    50.1 Кб · Перегляди: 66
Клт так робить. Ще зателефонують в селищну раду, якщо ви проживаєте не у великому місці. А потім через місяць запропонують закрити за трохи більше тіла. Тож не звертайте уваги

Клт так робить. Ще зателефонують в селищну раду, якщо ви проживаєте не у великому місці. А потім через місяць запропонують закрити за трохи більше тіла. Тож не звертайте уваги
Тобто це вони телефонують?

Набрав на той номер,щось не взяли слухавку. А номер жетона,посвідчення ви питали ?

Ой, я тоже наберу, интересно даже стало)))

Не вірте їм,ви не шахрайка.

Якщо чесно ні, ми домовились завтра зідзвонитись, можу розмову записати.
Робити вам нічого . Посаду, якщо дійсний працівник, скаргу вищому керівництву на дії. Для початку.

Набрав на той номер,щось не взяли слухавку. А номер жетона,посвідчення ви питали ?
Ви як справжній детектив.... номер посвідчення та номер жетону швиденько подавай.... потужно!

Нічого щодо посади , жетона і так далі не скажуть. Почнуть давити, що ви- шахрайка. Дуже гарно підвішений язик.

Назад
Угорі