Заява до кредитора про списання відсотків та штрафів військовослужбовцям

Заява до кредитора про списання відсотків та штрафів військовослужбовцям 2025-10-17

Не має прав доступу на завантаження
  • Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 607

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
37341
Рішення
10
Реакції
96132
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Admin добавил(а) новый ресурс:

Заява до кредитора про списання відсотків та штрафів військовослужбовцям - Заява до кредитора про списання відсотків, пені та штрафів військовослужбовцям.

Рекомендую додатково направити скріншот з пошти (після направлення листів конторам) до НБУ, вони відразу реагують, дзвінки відразу припинились як мені, так і знайомим...

Як виявилось, у мене вже 3 дружини і декілька хресних, я наркоман і в мене кредитів на 200 тис. грн.:ahaha: Такі історії придумують, що аж смішно:facepalm:

Всі матеріали листа бажано підписати через Дію, а то деякі контори вимахуються, хочуть лист з Укрпошти, з особистим підписом (таким чином можуть підробити підпис в...

Узнать больше об этом ресурсе...

Заява до кредитора про списання відсотків та штрафів військовослужбовцям - Заява до кредитора про списання відсотків, пені та штрафів військовослужбовцям.

Узнать больше об этом ресурсе...
Тільки не всі списують. Або вимагають такі документи які неможеш дістати. Або ж надають короткі терміни типу 30хв або 1год.

Узнать больше об этом ресурсе.
Які ви документи надали щоб вони не звонили ? Просять довідку «про належність до захищеної категорії осіб»але таку довідку взяти не можливо

Які ви документи надали щоб вони не звонили ? Просять довідку «про належність до захищеної категорії осіб»але таку довідку взяти не можливо

Назад
Угорі