Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А что вам полиция поможет, у некоторых мфо в договоре есть такой пункт, автоматическое списание денег в случае просрочкиДоброго дня! Допоможіть будь ласка у написанні заяви до Кіберполіції, про несанкціоноване списання з картки для виплат???
Так, такий пункт єА что вам полиция поможет, у некоторых мфо в договоре есть такой пункт, автоматическое списание денег в случае просрочки
Так, такий пункт є, а ще є Конституція України, якій підкоряюсь, як я так і МФО. Тому саме цей пункт вважаю прямим порушенням.А что вам полиция поможет, у некоторых мфо в договоре есть такой пункт, автоматическое списание денег в случае просрочки
Вот по поводу того что мфо подчиняется КУ тут накладочка, они простым законам не хотят подчиняться, а что уж там говорить о КУТак, такий пункт є
Так, такий пункт є, а ще є Конституція України, якій підкоряюсь, як я так і МФО. Тому саме цей пункт вважаю прямим порушенням.
Справа в тому, що люба операція повинна проводитись тільки після мого підтвердження. Якщо ж списання відбулось без мого відома, то маю підозру, що Банк надав CVI код( без якого не можливо провести жодну інтернет оплату) моєї картки третім особам, чим порушив статтю про банківську таємницю.Вот по поводу того что мфо подчиняется КУ тут накладочка, они простым законам не хотят подчиняться, а что уж там говорить о КУ
Вы когда делали верификацию карты, то сами дали доступ к ней, и им больше не нужен ваш CV/CV2 код, они смогут снимать деньги до тех пор пока вы, либо не поменяете CV/CV2 код, либо не пере выпустите картуСправа в тому, що люба операція повинна проводитись тільки після мого підтвердження. Якщо ж списання відбулось без мого відома, то маю підозру, що Банк надав CVI код( без якого не можливо провести жодну інтернет оплату) моєї картки третім особам, чим порушив статтю про банківську таємницю.
Не сперечаюсь, але мені все ж хочеться з'ясувати деякі моменти. Дякую?Вы когда делали верификацию карты, то сами дали доступ к ней, и им больше не нужен ваш CV/CV2 код, они смогут снимать деньги до тех пор пока вы, либо не поменяете CV/CV2 код, либо не пере выпустите карту
А я ще таке надибала (читати багато, але може воно того варте)...Не сперечаюсь, але мені все ж хочеться з'ясувати деякі моменти. Дякую?
А в чем проблема взять с форума шаблон и переделать под свою ситуацию? Зайти на 1545, зарегистрироваться и написать заявлениеПодскажите пожалуйста как писать заявление на мфо в кибер полицию или на1545, реально за сегодня уже достали. Коллажи опять понаделывали, звонки всем. А конкретно какая контора не говорят, мороз. Есть только номера телефонов от кого.
Не могу найти шаблонА в чем проблема взять с форума шаблон и переделать под свою ситуацию? Зайти на 1545, зарегистрироваться и написать заявление
Не могу найти шаблон
У меня так с плевать банка пытались деньги списать, не смотря на то что интернет платежи заблокированные, при разговоре с чудом и с плевать банка не какой помощи не добилась: Вы можете заблокировать данные попытки?. Ответ: Нет, могу только заблокировать карту. Итог, плевать банк как всегда, но только лешились меня как клиента. Кстати идея, давайте все массово уйдём с плевать банка, тогда надеюсь он разориться)))Справа в тому, що люба операція повинна проводитись тільки після мого підтвердження. Якщо ж списання відбулось без мого відома, то маю підозру, що Банк надав CVI код( без якого не можливо провести жодну інтернет оплату) моєї картки третім особам, чим порушив статтю про банківську таємницю.
Спасибо![]()
Ресурси
Завантажити документи, пов'язані із законодавством, судами. Відзив на позов завантажити, заяви до кредиторів про списання відсотків. Заява виконавцю про визначення поточного рахунку чи заява виконавцю на розблокування рахунку на дві мінімальні зарплати.anticollector.ua
Декілька днів не заходила на форум. Ось сьогодні прочитала Ваше повідомлення, і скажу, що дуже цінна інформація! Щиро дякую, Вам ???А я ще таке надибала (читати багато, але може воно того варте)...
Практично у всіх договорах (умовах кредитування) МФО є умови договору про договірне списання коштів з банківської картки, на яку Вам надали кредитні кошти. Дана умова в кредитних договорах звучить по різному, проте суть залишається одна – договірне списання коштів. Що ж таке договірне списання розгляну детальніше у розрізі застосування такого елементу МФО. Відповідно до ЗУ «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні», списання договірне - списання банком з рахунка клієнта коштів без подання клієнтом платіжного доручення, що здійснюється банком у порядку, передбаченому в договорі, укладеному між ним і клієнтом, або згідно з умовами обтяження, предметом якого є майнові права на грошові кошти, що знаходяться на банківському рахунку. Тобто з аналізу цієї норми, таке право на списання надано виключно Банкам. Як же відбувається договірне списання? Відповідно до ст. 26 ЗУ «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні» платник при укладенні договорів із банком має право передбачити договірне списання грошей із своїх рахунків на користь банку платника та/або третіх осіб. Так, як МФО не банківська установа, то вона самостійно не може здійснювати списання коштів з посиланням, нібито, на умови договору між позичальником та МФО (де зазначена умова про договірне списання), оскільки таке право надано виключно Банкам, на свою користь, при умові наявності такого права в договорі між клієнтом та Банком та на користь третіх осіб, при умові наявності такого права такого права в договорі між клієнтом та Банком та договорі між МФО (отримувач) та Позичальником. Із тлумачення цієї норми слідує, що в договорі з банком та клієнтом повинна бути передбачена умова про договірне списання на користь третіх осіб – в нашому випадку третя особа це МФО. Тому, якщо в договорі між Вашим банком, який обслуговує Вашу картку та Вами не зазначена умова, про договірне списання коштів з Вашої картки на користь третіх осіб, та порядок такого списання - то дії МФО по самовільному переказу коштів з Вашої картки можливо розцінювати, як крадіжка коштів та кваліфікувати за ст.187 Кримінального кодексу України. Зверніть увагу, на назву транзакції коли МФО намагається зняти кошти з Вашої картки. Її назва звучить як – «Переказ коштів» , а не «Списання». Оскільки списання здійснює виключно Банк. Тобто, при отриманні банківської картки потрібно ознайомитися з умовами договору між Вами та Банком. Зазвичай, такі договори є публічними і укладаються шляхом акцептування «Правил надання банківських послуг, Договору на комплексне банківське обслуговування … тощо. (в кожному банку по різному)». Якщо, така умова про договірне списання коштів саме на користь третіх осіб, наголошую саме на користь третіх осіб, відсутні - МФО діють незаконно, і банально викрадають Ваші кошти с картки, маючи в руках всі реквізити Вашої картки. Тому самої фрази в договорі між Вами та МФО про договірне списання коштів недостатньо і це не наділяє право МФО переказувати кошти з Вашої картки. Адже, умови договору на договірне списання повинні передбачати обсяг інформації, достатній для належного виконання такого списання банком, що обслуговує платника (обставини, за яких банк має здійснити (здійснювати) договірне списання; найменування отримувача та банку отримувача; реквізити рахунка, з якого має здійснюватися договірне списання; реквізити договору між платником та отримувачем (за наявності договору), що передбачає право отримувача на договірне списання; перелік документів, що мають бути представлені отримувачем в обслуговуючий платника банк (якщо платник та отримувач домовились про надання цих документів до банку платника) тощо). Разом з тим, стаття 1071 Цивільного кодексу України визначає підстави списання грошових коштів з рахунка. За приписами ч. 1 цієї статті банк може списати грошові кошти з рахунка клієнта на підставі його розпорядження. Без такого розпорядження грошові кошти можуть бути списані з рахунка клієнта на підставі рішення суду, а також у випадках, встановлених договором між банком і клієнтом (ч. 2 вказаної статті). Зверніть увагу!! у випадках, встановлених договором МІЖ БАНКОМ І КЛІЄНТОМ. Договірне списання на користь третіх осіб здійснюється за платіжною вимогою отримувача (в нашому випадку МФО) або за меморіальним ордером, оформленим банком. Тому, для застосування договірного списання МФО повинна бути наявність умов: 1. Договір (укладений шляхом акцептування банківських правил тощо) між Вами та Вашим Банком, умовами якого передбачено договірне списання на користь третіх осіб та порядок такого списання. 2. Договір між Вами та МФО, умовами якого передбачено договірне списання на користь МФО. 3. Настання обставин, з яким МФО набуває права на договірне списання (прострочення сплати кредиту). 4. Належним чином оформлена платіжна вимога МФО до Банку про списання коштів з підтвердженням настання умов для договірного списання. 5. Далі, Банк повинен розглянути платіжну вимогу МФО про списання коштів з Вашого рахунку та прийняти рішення про списання коштів з Вашої картки на користь третьої особи (МФО). Зрозуміло, що ніяких платіжних вимог МФО до Банку не направляє, оскільки Банк банально відмовить у виконанні такої незаконної вимоги про списання коштів. МФО просто використовує Ваші дані картки, які Ви надали при реєстрації, та самовільно здійснює переказ коштів. Зверніть увагу – не списання, а переказ коштів з Вашої картки (зверніть увагу на смс-банкінг, як називається транзакція, коли МФО намагається зняти кошти самостійно). А договірне списання і переказ коштів на рахунки третіх осіб це дві різні за змістом банківські операції.
Не знаю чи цінна, але в мене з Укрсибної зарплатної карточки стягнули так кошти, а на гарячій лінії ще й сказали, що то я сама переказала ті кошти, то я їм написала це і додала, що ніякого навіть смс підтвердження не було, а я навіть коли свій телефон поповнюю, то мушу підтвердити.... Так от, написала їм на електронку і жду. Вони написали, що прийняли на розгляд і результат буде протягом місяця. Подивимось...Декілька днів не заходила на форум. Ось сьогодні прочитала Ваше повідомлення, і скажу, що дуже цінна інформація! Щиро дякую, Вам ???
Я писала в киберполицию на их сайте, в гугле набрала но перед тем посмотрела видео на ютюбеДоброго дня! Допоможіть будь ласка у написанні заяви до Кіберполіції, про несанкціоноване списання з картки для виплат???
Я б з радістю відмовилась від послуг Приватбанку, але нас майже 100 працівників в установі, отримуємо з.п., а окремо для мене бухгалтер не хоче нічого робити(У меня так с плевать банка пытались деньги списать, не смотря на то что интернет платежи заблокированные, при разговоре с чудом и с плевать банка не какой помощи не добилась: Вы можете заблокировать данные попытки?. Ответ: Нет, могу только заблокировать карту. Итог, плевать банк как всегда, но только лешились меня как клиента. Кстати идея, давайте все массово уйдём с плевать банка, тогда надеюсь он разориться)))
Я також електронне звернення надсилала до Кіберполіції, минулого тижня викликали у відділок підтвердити письмово. Також чекаю на результат, але більш ніж впевнена, що напишуть наче б то не виявили складу злочину.Я писала в киберполицию на их сайте, в гугле набрала но перед тем посмотрела видео на ютюбе
Ііііііііі...... облом... відповідь від Укрсиб.... і як тут бути?.?Не знаю чи цінна, але в мене з Укрсибної зарплатної карточки стягнули так кошти, а на гарячій лінії ще й сказали, що то я сама переказала ті кошти, то я їм написала це і додала, що ніякого навіть смс підтвердження не було, а я навіть коли свій телефон поповнюю, то мушу підтвердити.... Так от, написала їм на електронку і жду. Вони написали, що прийняли на розгляд і результат буде протягом місяця. Подивимось...
Така сама ситуація... За колажі можна їх притягнути?Подскажите пожалуйста как писать заявление на мфо в кибер полицию или на1545, реально за сегодня уже достали. Коллажи опять понаделывали, звонки всем. А конкретно какая контора не говорят, мороз. Есть только номера телефонов от кого.