Завершився суд з ЄАПБ. Через який час починають блокувати картки?

• Автор теми Автор теми Анастасія101010
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 2K

Анастасія101010

Форумчанин
Дописи
27
Реакції
4
Бали
848
Анастасія101010 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
20 вересня завершився суд з ЄАПБ звісно на пользу ЄАПБ. Сума складає 23000 грн
Може хто знає чи можна якось частково закривати кредит?(реструктурізація)
І через який час починають блокувати картки?
Дякую за відповіді)

Дякую за відповіді)
Захищались?
Суд першох інстанції?

Після того, як рішення вступить в законну силу і одразу, як тільки виконавець отримає виконавчий лист від кредитора

Дякую за відповіді)
мені приблизно блокнули через 2 місяці

Це Ви самі таке придумали? Чому не захищалися з адвокатом?
захищався з адвокатом з форуму,до фєні це все,запит до банку і на цьому його полномочия всьо,тіла були 5 і 6,по ітогу заплатив всі хотелкі 38к+адвокат 6к

Останнє редагування:
захищався з адвокатом з форуму,до фєні це все,запит до банку і на цьому його полномочия всьо,тіла були 5 і 6,по ітогу заплатив всі хотелкі 38к+адвокат 6к
По ЕАПБ??

Вопрос, собственно, не вам был,на который вы ответили)

мені приблизно блокнули через 2 місяці

Питання було не до Вас. У вас скоріше за все були пролонгації і якісь платежі по кредитах, тому виписка з банку повпливала на рішення проти Вас.

Питання було не до Вас. У вас скоріше за все були пролонгації і якісь платежі по кредитах, тому виписка з банку повпливала на рішення проти Вас.
не впливає факт пролонгацій і тд на рішення,впливає факт отримання коштів на карту в указаний в договорі строк.

там 2 позики обьєднані,22-23роки
Дякую. Якщо так... то потрібно бути відвертим.... виграш мфо це не випадковість, а більше закономірність. МФО в останні роки доволі "якісно" відкоректували умови своїх договорів... всі хто хоче заробляти вчаться.

Зв'яжіться з ними на пряму і домовтесь про оплату частинами. Я домовилась, розбили платіж на рік, в мене сума велика

Мне после проигранного суда позвонила юристка еапб, сама предложила разбить на части "как вдобно".Я согласился и всё закрыл, сумма 14900 чтоли была

Мне после проигранного суда позвонила юристка еапб, сама предложила разбить на части "как вдобно".Я согласился и всё закрыл, сумма 14900 чтоли была
После проигранного суда прошло 5 месяцев. Нет ни выконавчого ничего. Позвонил им. Пообщался с юристом с их конторы, который ведёт мое дело. Договорились о добровольном погашении долга. Сначала маленькие чтоб они увидели оплаты. Вообщем по 5000 грн договорились что буду оплачивать . Если больше получится то буду платить больше. Не знаю, может мне повезло. Но там вполне приятный человек. Общий долг по кредитам 60000

Назад
Угорі