Заробітна плата форумчан..

Не...ладно папайя...я знала,что это...но да...я Таня...шо такое гамбринус ..пиво?))
Спасибо за откровение, а то все обычно говорили шо симпатичный, шустрый и вумный )))
Ой обманывали))) гамбринус...что это?))

Вкладення

• 555.webp
    555.webp
    3.8 Кб · Перегляди: 27

Вкладення

• Screenshot_20200623-231403_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20200623-231403_Samsung Internet.webp
    71.3 Кб · Перегляди: 26
То є ваша суб'єктивна думка... Вона нікому не нав'язується, але має право на життя
Ниття? Ну ну. У вас явний психоз і роздвоєння особистості. Ви точно мої дописи читаєте? Чи фантазуєте від нєфіг робити! Не бачу смислу надалі продовжувати з вами будь який діалог....
Шановна,ваші теми мені не цікаві...Я в них не заходжу...А що ви робите в моїх?Провокуєте?Займіться чимось корисним,ок...

Ниття? Ну ну. У вас явний психоз і роздвоєння особистості. Ви точно мої дописи читаєте? Чи фантазуєте від нєфіг робити! Не бачу смислу надалі продовжувати з вами будь який діалог....
Сьогодні гамнітні бурі - незважайте ...

Шановна,ваші теми мені не цікаві...Я в них не заходжу...А що ви робите в моїх?Провокуєте?Займіться чимось корисним,ок...
Та ні, дорогенький. Провокація це ваш коньок. Не буду відбирати шмат хліба в нуждающогося
Сьогодні гамнітні бурі - незважайте ...
А гамнітні це як?

Та ні, дорогенький. Провокація це ваш коньок. Не буду відбирати шмат хліба в нуждающогося

А гамнітні це як?
Я до тебе не звертався,це по-перше,якщо у тебе якісь проблеми не перекладай їх з хворої голови на здорову

Я б тебе дитино,швидко виховав...Йди вже спати...
Чули вислів? Там где ты учился, я преподавала.... Шкода шо в мене в 31 позитиву і мізків більше ніж у вас в 44. Аріведерчі. Сподіваюсь більше не натраплю на вашу жодну брєдову тему

Чули вислів? Там где ты учился, я преподавала.... Шкода шо в мене в 31 позитиву і мізків більше ніж у вас в 44. Аріведерчі. Сподіваюсь більше не натраплю на вашу жодну брєдову тему
Ваша манія величі не прикриє ваші ж проблеми...Будь простішою,і все буде добре...А в свою тему я вас і не звав...Жесть,а не характер у вас,руда...

Назад
Угорі