Маri
✩ V I P ✩
- Дописи
- 11921
- Реакції
- 18477
- Бали
- 2903
Маri не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Правда ваще ?Мы - ваще![]()
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Правда ваще ?Мы - ваще![]()
![]()
![]()
Знаєте доходи посторонніх людей нецікаво від слова зовсім.... Таке цікавить чомусь лише вас. І ваше ниття з приводу нікчемності існування та малих зарплат є взагалі дивним. Справжні чоловіки не шукають причин. Вони шукають можливості! Подумайте над цим. Надобраніч!!!!Я пробачаю вам,ваше "обострєніє",якщо не цікаво-не пишіть.. Доброї ночі
Некоректним є саме ваше питання,шановна...
Маri, спать ! Всем спать !!!Вы уверены ?
Я бы с большим удовольствием, но мне не дадут, да и низяяяМаri, спать ! Всем спать !!!
В смислі спать.... Я не хо!Маri, спать ! Всем спать !!!
Так как спать мне низяяя, тогда я пошла сводить с ума людей)))

Приятного)))
Приятного)))

А можно ещё полчасика...я буду хорошо себя вести))Маri, спать ! Всем спать !!!
Страшный ты человекА можно я тараньку под гамбринус доем ?![]()
![]()
![]()

Только нигде не пиши,что я змеяТак как спать мне низяяя, тогда я пошла сводить с ума людей)))
А шо .... пойдём баниться все дружно )))А можно ещё полчасика...я буду хорошо себя вести))
Ви,шановна,навчіться спілкуватися,а ниття я бачу лише у ваших коментах в моїх дописах..Знаєте доходи посторонніх людей нецікаво від слова зовсім.... Таке цікавить чомусь лише вас. І ваше ниття з приводу нікчемності існування та малих зарплат є взагалі дивним. Справжні чоловіки не шукають причин. Вони шукають можливості! Подумайте над цим. Надобраніч!!!!
Не...ладно папайя...я знала,что это...но да...я Таня...шо такое гамбринус ..пиво?))А можно я тараньку под гамбринус доем ?![]()
![]()
![]()
Спасибо за откровение, а то все обычно говорили шо симпатичный, шустрый и вумный )))Страшный ты человек![]()
И скромный !!!Спасибо за откровение, а то все обычно говорили шо симпатичный, шустрый и вумный )))
Ниття? Ну ну. У вас явний психоз і роздвоєння особистості. Ви точно мої дописи читаєте? Чи фантазуєте від нєфіг робити! Не бачу смислу надалі продовжувати з вами будь який діалог....Ви,шановна,навчіться спілкуватися,а ниття я бачу лише у ваших коментах в моїх дописах..