Запитання не по темах Антиколлектора

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ПАННОЧКА

НЕСКОРЕНА
✩ Premium ✩
Дописи
15598
Реакції
35919
Бали
7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт всім!
Я працюю на великому виробництві і нас заставляють ходити у халатах.(одежа +халат) Всі люди мокрі. Криша на виробництві з бляхі. Задуха, жара,неможливо витримати. Вікна(маленькі) знаходиться на криші. Охорона не дозволяє скидати халати.
Я вже ледь не отримала догану. Підійшов охоронець,
,,чому Ви не у халаті!??"
,,Не хочу отримати тепловий удар!"
І пішло ,поїхало
Добре
що майстер заступився. Люди втрачають свідомість.
Поведінка у охорони як у каллів. Підскажіть, якими законами я можу керуватись на роботі.? Бо реально заїло.
Це що получається,ми як раби, без права захисту свого здоров'я??? Блін,реально заїло!!
Хочеться робочих,, каллів'' присадити добре.

Немає літньої форми?

Просто я, а не пробували халат просто на тіло одягати? Чи не можна?

халат, может быть, по охране труда прописан.
скажите что за производство, я подскажу как повлиять на руководство, чтобы облегчить труд и не уменьшить защиту по технике безопастности

Привіт всім!
Я працюю на великому виробництві і нас заставляють ходити у халатах.(одежа +халат) Всі люди мокрі. Криша на виробництві з бляхі. Задуха, жара,неможливо витримати. Вікна(маленькі) знаходиться на криші. Охорона не дозволяє скидати халати.
І пішло ,поїхало
Добре
Поведінка у охорони як у каллів. Підскажіть, якими законами я можу керуватись на роботі.? Бо реально заїло.
Це що получається,ми як раби, без права захисту свого здоров'я??? Блін,реально заїло!!
Я пару років назад саме на такому виробництві працювала. Звільнилась саме через таке відношення.

Просто я, співчуваю, можливо хтось допоможе порадою

Просто я, Я так думаю Вам надо ссылаться на условия труда по Кзот и температуру на рабочем месте...

Это садизм какой-то. Я медик, летом всегда носила на голоего тело, только покупала свой. Может вам проще будет купить личный не с декольте? ?

Кошмар
Жара на вулиці пекельна. Уявляю як вам(

Это садизм какой-то. Я медик, летом всегда носила на голоего тело, только покупала свой. Может вам проще будет купить личный не с декольте? ?
такого не купиш,там емблема виробника. В нас її не купиш

А колір також не підбереш. Має бути у всіх одного фасону. Раніше були фартухи ,оце був рай. А цієї зими змінився хазяїн,і по новому ,,помів'' ,,віником''

Просто я,
Привіт всім!
І пішло ,поїхало
Добре
Из Кзот

Вкладення

• Screenshot_20190610-230813.webp
    Screenshot_20190610-230813.webp
    104.8 Кб · Перегляди: 25
  • Screenshot_20190610-230926.webp
    Screenshot_20190610-230926.webp
    95.3 Кб · Перегляди: 30
А колір також не підбереш. Має бути у всіх одного фасону. Раніше були фартухи ,оце був рай. А цієї зими змінився хазяїн,і по новому ,,помів'' ,,віником''
Що це за виробництво таке що все прямо під один колір мусить бути? Нічого,що люди від спеки падати почнуть,головне ,щоб під колір? Жах..

Вибачте,але сказати не можу,калли гуляють
Вже і так ті слюні надоїли

Де Ви працюєте, якщо не секрет?
Проста цікавість, бо двічи теж стикався з такими неадекватними "дрескодами" на виробницві.
[GROUPS=1,11,2,12,8][/GROUPS]

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі