Запит виконавчої служби

• Автор теми Автор теми Тане4ка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 896

Тане4ка

Форумчанин
Дописи
21
Реакції
21
Бали
3560
Тане4ка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір, шановна спільнота!
Вчора в Приват, а сьогодні в МОНО прийшло системне повідомлення по типу: "до банку надійшов запит виконавчої служби щодо стану ваших рахунків..."
Дзвонила в банки, ніяких арештів, заборон, блокувань вони не бачать.
В процесі два суди. По одному перше засідання в листопаді, по другому - апеляція.
Може хтось знає, що це може значити і чи варто панікувати та виводити гроші?
Дякую заздалегідь!

Вчора в Приват, а сьогодні в МОНО прийшло системне повідомлення по типу: "до банку надійшов запит виконавчої служби щодо стану ваших рахунків..."
В процесі два суди. По одному перше засідання в листопаді, по другому - апеляція.
Дякую заздалегідь!
виконавець вирішив попрацювати і дав запит про ваші статки і розрахунки... думаю, це відбувається по тій справі, по якій Ви пишете про апеляцію.
грубо кажучи. він вже готовий блокувати ваші рахунки,якщо отримає законне право на це

виконавець вирішив попрацювати і дав запит про ваші статки і розрахунки... думаю, це відбувається по тій справі, по якій Ви пишете про апеляцію.
грубо кажучи. він вже готовий блокувати ваші рахунки,якщо отримає законне право на це
Але ж я навіть ще не знаю, хто виконавець...

Але ж я навіть ще не знаю, хто виконавець...
ви пробували звертатись до банку, хай вони скажуть від кого надійшов запит, скоріш за все це державний виконавець за місцем вашої реєстрації, але зверніться до банку,вони б мали повідомити, принаймні моно

Тобто, я правильно розумію, що як тільки буде Рішення суду, рахунки мені одразу блокануть? Чи є ще якісь варіанти? І яким чином їх потім розблокувати?
ви пробували звертатись до банку, хай вони скажуть від кого надійшов запит, скоріш за все це державний виконавець за місцем вашої реєстрації, але зверніться до банку,вони б мали повідомити, принаймні моно
В тому-то й справа, що вони не бачать. Але спробую ще. Дякую

Дякую заздалегідь!
Маючи протермінування,і тим більше суди,недоречно тримати гроші на рахунках

Тобто, я правильно розумію, що як тільки буде Рішення суду, рахунки мені одразу блокануть? Чи є ще якісь варіанти? І яким чином їх потім розблокувати?

У вас не було жодних відкритих виконавчих проваджень?

можуть не бачити ПІБ, але точно бачить з якого району чи міста,це однозначно. Це у випадку державного виконавця.

Блокануть,як тільки буде на це законна підстава, тобто остаточне рішення суду і виконавчий лист, після цього, можна очікування блокування, хоч в наступні 5 хвилин,а можна очікувати місяцями,якщл не роками. Але думаю, що це не про державних виконавців і сучасність,чомусь здаєть, що вони ці обов'язи виконують максимально "сумлінно" та оперативно

Я тому і спитав, бо ніякий виконавець без відкриття провадження і винесення відповідної постанови, не має повноважень перевіряти ваші рахунки.
Тому мене це і збентежило. Дякую

Отже, дорогенькі мої, є деякі висновки. Дзвонила я в банки та домоглась відповідей. Запит вчинено від приватного виконавця Русецької Під....ки Хуїв...ни. Ця особа дуже довго не закінчувала виконавче провадження за Рішенням Суду. Дзвонила та писала на пошту я їй не один місяць. Нарешті вона спромоглась закрити ВП. Та згодом (через день) надходять запити від неї до банків. Логіка цієї особи не підлягає моєму осмисленню. Але ВП закрите і я, категорично, заспокоїлась. Мерехтіння в коритці з її боку)))))
Дякую всім за підтримку!!!
Я тому і спитав, бо ніякий виконавець без відкриття провадження і винесення відповідної постанови, не має повноважень перевіряти ваші рахунки.
Як Вам написати в особисті? Три роки вже за Вами спостерігаю. Кортить поспілкуватись, якщо це можливо і Ви не проти...

Останнє редагування:
Як Вам написати в особисті? Три роки вже за Вами спостерігаю. Кортить поспілкуватись, якщо це можливо і Ви не проти...
Лічка в мене не закрита.
Дивлячись про що ви хочете поспілкуватись.
Все що стосується форуму, завжди будь-ласка)

Назад
Угорі