Запит на рахунки від Головкіної

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 288

Barabashka

Форумчанин
Дописи
967
Реакції
830
Бали
5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт! Люди у мене до вас питання вчора прийшло повідомлення від привату шо був запит до моїх рахунків,подзвонила в приват там сказали шо цікавилась моїми рахунками юрист Головкіна,вона в 21 році відкрила провадження,зараз по цьому провадженні з зарплати відраховується,картка і так заблокована ,виконавець поставив обмеження 14200. Шо це може означати нащо їй мої рахунки

Всім привіт! Люди у мене до вас питання вчора прийшло повідомлення від привату шо був запит до моїх рахунків,подзвонила в приват там сказали шо цікавилась моїми рахунками юрист Головкіна,вона в 21 році відкрила провадження,зараз по цьому провадженні з зарплати відраховується,картка і так заблокована ,виконавець поставив обмеження 14200. Шо це може означати нащо їй мої рахунки
Знесіть виконавчий напис нотаріуса і буде Вам щастя

При відкритому ВП запит на рахунки надходить в банки,щоб вияснити,чи є що списати в погашення боргу. 20 відс не завжди достатньо для виконавця і стягувача. У Вас ВНН. Його потрібно оскаржить. З забезпеченням позову .
Питання,чи не пройшло 3 роки на оскарження.

Знесіть виконавчий напис нотаріуса і буде Вам щастя
Там вже майже все сплачено,на адвоката відразу великої суми немає
При відкритому ВП запит на рахунки надходить в банки,щоб вияснити,чи є що списати в погашення боргу. 20 відс не завжди достатньо для виконавця і стягувача. У Вас ВНН. Його потрібно оскаржить. З забезпеченням позову .
Питання,чи не пройшло 3 роки на оскарження.відкрите ще було з 21 року,з зарплати і так відраховують

Назад
Угорі