Щоденник Записки колишнього (ще ні) боржника

• Автор теми Автор теми Kalinka13🍒
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 1K
Реально подарунок 😁 У мене такого немає, хоча тіло 10 тис.🙃
Розгорнула детальніше пропозицію, то навіть на 3 платежі виходить. Типу перший авансовий, а потім ще 2 з періодичністю 14 днів:diska4:

А в той же час прийшла смс, що Авіра вже хоче 28к за місяць протермінування, це з тіла 8. Якось прям жирно

Вкладення

• png-clipart-homunculus-loxodontus-internet-meme-user-ждун-mammal-internet-thumbnail.webp
    png-clipart-homunculus-loxodontus-internet-meme-user-ждун-mammal-internet-thumbnail.webp
    10.9 Кб · Перегляди: 15
Ого😱 та ну да ,понятно чого вони такі лояльні 😅
зробила своїми пролонгаціями вклад в особисте майбутнє:lol:

Перенесла сюди, бо помилкового в темах заплуталась і не туди кинула

Сьогодні прям десь активності якийсь. Чи це тому, що сонце світить)
Писала раніше скаргу в НБУ за ЛовіЛаве. Бо з перших днів буквально почали терор батьків і родичів, яких я й номери не знаю. Скріншоти прикладала, там видно що і мова телефону і інтерфейс різний. Сьогодні прийшла відповідь:
1739280203344.webp

1739280223885.webp

Так якщо вони не інформували третіх осіб і моїм родичам це лише здалось, то може мій борг їм теж лише здався?)

1739280654213.webp
1739280665699.webp

Останнє редагування:
зробила своїми пролонгаціями вклад в особисте майбутнє:lol:

Перенесла сюди, бо помилкового в темах заплуталась і не туди кинула

Сьогодні прям десь активності якийсь. Чи це тому, що сонце світить)
Писала раніше скаргу в НБУ за ЛовіЛаве. Бо з перших днів буквально почали терор батьків і родичів, яких я й номери не знаю. Скріншоти прикладала, там видно що і мова телефону і інтерфейс різний. Сьогодні прийшла відповідь:
1739280203344.webp

1739280223885.webp

Так якщо вони не інформували третіх осіб і моїм родичам це лише здалось, то може мій борг їм теж лише здався?)

1739280654213.webp
1739280665699.webp
Мне такое же пришло на топ 1 жвлобу, тоже проморозили знатно.
Так что лучшее лекарство это игнор, вот он мне реально помог)) звонков практически нет близким, только мне и тоже меньше

Мне такое же пришло на топ 1 жвлобу, тоже проморозили знатно.
Так что лучшее лекарство это игнор, вот он мне реально помог)) звонков практически нет близким, только мне и тоже меньше
В мене сімка в окремому телефоні, ото беру його в руки щоб дайджест пропозицій почитати) але було цікаво як ця вся система зі скаргами працює, і щось воно не варте часу зовсім

CreditPlus пару днів тому пропонував розбити все з % на платежі (загалом 33к), сьогодні вже пропонує 19к одним платежем. 45 день протермінування, тіло 15к, чекаю далі

Алекси цікаві, конєшно. Два тижні тому тупо закинули мені на пошту код підтвердження для договору реструктуризації з ніфіга. Тепер пишуть "завтра настає дата платежу за договором". А нічо, що я не підписувала? ото робити їм нічого

І дійсно, списання збільшено:)
1739536626031.webp

Підкажіть, хто знає, а скільки часу Мілоан пропонує тіло+1000 до продажу чи суду, чи що там у випадку з ними? Бо пропонують вже вдруге за місяць

Підкажіть, хто знає, а скільки часу Мілоан пропонує тіло+1000 до продажу чи суду, чи що там у випадку з ними? Бо пропонують вже вдруге за місяць
Вже щось точно не пам'ятаю ,місяць точно ,а потім продають в мене Кредит Капіталу

Шось сьогодні цікавий день видався. Одні мені пишуть пропозиції за тіло, а інші звонять і погрожують батькам. Звичайно ж, ніхто не представлявся, розмовляли хабалистим тоном з погрозами і питанням, чи отримали документи на суд і щоб свої готували. Знаєте, є підозра, що це соскредит. Він тільки десять днів як додався, але от з їхніх повідомлень завжди такий неприємний запашок

Шось сьогодні цікавий день видався. Одні мені пишуть пропозиції за тіло, а інші звонять і погрожують батькам. Звичайно ж, ніхто не представлявся, розмовляли хабалистим тоном з погрозами і питанням, чи отримали документи на суд і щоб свої готували. Знаєте, є підозра, що це соскредит. Він тільки десять днів як додався, але от з їхніх повідомлень завжди такий неприємний запашок
Та хто зна,напевно як повезе. Я за них взагалі нічого не чула 😂

Назад
Угорі