Запросы по месту работы

• Автор теми Автор теми Tetyna
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 60
  • Перегляди Перегляди 3K

Tetyna

Форумчанин
Дописи
92
Реакції
47
Бали
3590
Tetyna не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня форумчани, у мене +-40мфо. Готівочка знову прислала смс. Працюю офіційно у мед.закладі, головний лікар жінка, постійно телефонують до бухгалтера, до неї і чоловіка її на мобільний та стаціонарні телефони і розповідають всяку х*ню про мене мені передали що вона сказала щоб я шукала нове місце роботи. Скажіть будь ласка чи може звільнити роботодавець за кредити, чи можуть вони направляти якісь запити на роботу, і якщо дзвінки цих мфчмошників заважають робочому процесу що робити???Буду вдячна за пораду.

Вкладення

• Screenshot_2020-12-03-10-56-29-341_com.android.mms.webp
    Screenshot_2020-12-03-10-56-29-341_com.android.mms.webp
    51.3 Кб · Перегляди: 161
Доброго дня форумчани, у мене +-40мфо. Готівочка знову прислала смс. Працюю офіційно у мед.закладі, головний лікар жінка, постійно телефонують до бухгалтера, до неї і чоловіка її на мобільний та стаціонарні телефони і розповідають всяку х*ню про мене мені передали що вона сказала щоб я шукала нове місце роботи. Скажіть будь ласка чи може звільнити роботодавець за кредити, чи можуть вони направляти якісь запити на роботу, і якщо дзвінки цих мфчмошників заважають робочому процесу що робити???Буду вдячна за пораду.
Ну официально уволить не может конечно из-за кредитов! Но как говорят дое@атся можно и до столба. Нужно попробовать с ней поговорить конечно.
Пусть жалуются на 1545 и пишут в ментовку заяву

Поговорите с ними ,объясните ситуацию. Я пообщалась и попросила ,чтоб говорили что такая не работает и не знают кто это. Вроде пока тишина звонила кредит касса,глобал (они у меня закрыты) и пока все.

За кредити не можуть звільняти...нема такоі статті.Ну причепиться до чогось іншого можуть і так сказать попросять написати заяву.Ви у державній лікарні працюєте?

Можна звонити вам і тим кому звонять на 1545, писати в кіберполіцію, в поліцію...
Але, на жаль, це не допоможе. Кали знайшли на кого можна давити і не відстануть.

По закону звільнити не зможуть, але будуть шукати весь час якийсь ваш косяк - щоб звільнити, на підставі постійного террору калов.

Поговорите с ними ,объясните ситуацию. Я пообщалась и попросила ,чтоб говорили что такая не работает и не знают кто это. Вроде пока тишина звонила кредит касса,глобал (они у меня закрыты) и пока все.
Жадь слышать такое, к сожалению люди себя так ведут пока сами не окажутся в такой ситуации.А вам действительно говорить всем что бы писала в полицию и звонили на 15-45 ,уволить они вас не могут,но сделать условия труда невыносимыми в их силах(

Где-то недели две назад вызывали они меня на коврик я объяснила ситуацию, мне дали совет чтобы побыстрее это всьо решыла сказали продай квартиру и закрой долги, даже то что квартира не моя и у меня ребенок первый клас:cray:

Номера автоматом набирає, звонити будуть всерівно, але менше.
Где-то недели две назад вызывали они меня на коврик я объяснила ситуацию, мне дали совет чтобы побыстрее это всьо решыла сказали продай квартиру и закрой долги, даже то что квартира не моя и у меня ребенок первый клас:cray:
Треба зразу було казати, що нічого не брали і не підписували. Звонять шахраї. І в поліцію заяву написати, що звонять незрозуміло хто.
Юридична освідченість у наших людей на рівні африки (як і все інше), від слова суд, виконавча служба, кредитний експерт, інспектор - готові борги за іншого віддати, або террорити "боржника" гірше калов...

Пид.ры :dntknw: Я бы мониторил другую работу на всякий.
Ну и тут упирайтесь и говорите что сами не уйдёте и будете защищаться вдруг что!

М,да...В такой обстановке работать не весело...Что ж сказать.У меня шефа Кешберри доставало,а он меня.Поставили мне некрасивые условия..И я сама ушла, но я и так хотела уволиться.Просто скорее вышло.
Попробуйте жаловаться на 1545,но и они должны тоже.Если захотят,но это вряд ли...У нас люди такого не любят делать.

Даже не думайте!

Навіть не думайте квартиру продавать.....

Номера автоматом набирає, звонити будуть всерівно, але менше.

Треба зразу було казати, що нічого не брали і не підписували. Звонять шахраї. І в поліцію заяву написати, що звонять незрозуміло хто.
Юридична освідченість у наших людей на рівні африки (як і все інше), від слова суд, виконавча служба, кредитний експерт, інспектор - готові борги за іншого віддати, або террорити "боржника" гірше калов...
Я хотіла так казати але поки була на лікарняному моя співробітниця з якою працюю уже 9років, я залишала її номер у цих канторах з її же дозволу, їй написали швидко гроші що будуть тривожити її родичів за мій кредит, я говорили їй що то всьо просто розмови що давлять на психіку але вона розповіла усім за мою ситуацію і звичайно усі про все дізнались поки мене не було:dntknw:

Я хотіла так казати але поки була на лікарняному моя співробітниця з якою працюю уже 9років, я залишала її номер у цих канторах з її же дозволу, їй написали швидко гроші що будуть тривожити її родичів за мій кредит, я говорили їй що то всьо просто розмови що давлять на психіку але вона розповіла усім за мою ситуацію і звичайно усі про все дізнались поки мене не було:dntknw:
Даааа,я смотрю у вас там прям кастинг какой-то был при устройстве на работу,одних уп*рей понабирали!

Навіть не думайте квартиру продавать.....
Я навіть не думала за таке:nonn: квартира на мамі, і ще сестра проживає, і я з сином.
Даааа,я смотрю у вас там прям кастинг какой-то был при устройстве на работу,одних уп*рей понабирали!
Походу да вот так роботаеш годами и не знаеш что от кого ожыдать:dntknw:

Я навіть не думала за таке:nonn: квартира на мамі, і ще сестра проживає, і я з сином.

Походу да вот так роботаеш годами и не знаеш что от кого ожыдать:dntknw:
Не парьтесь) хр.н с ними ущербными святошами) все наладится и будет хорошо)

Так квартира не ее)
Сложно не свою толкнуть)))

Ну тут косяк із колегою....треба було лівий номер залишити і сказати на робоиі мошенніки.

Не парьтесь) хр.н с ними ущербными святошами) все наладится и будет хорошо)
Всі такі правильні...В мене теж на роботі така правильна є...що хоч до рани прикладай.Всі майже знають що є кредит.А деякі думають що мошенніки.А чому звонять.пишуть???ім пояснюєш а вони як це ти так могла??? Та як і всі могла.... Я не від класного життя туди влізла..а коли тобі виставляють рахунок з 3 нулями і 2значною цифрою перед нулями в лікарні тоді не думаєш який ти....а сльози на очі і сидиш береш .....

Назад
Угорі