Starfin запропонували закрити за тіло, наразі коштів стільки немає

• Автор теми Автор теми Влад 11111111
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 1K

Влад 11111111

Форумчанин
Дописи
118
Реакції
55
Бали
193
Влад 11111111 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ситуація, тіло 20000грн, 35 день прострочки, запропонували закрити за тіло, наразі коштів стільки немає, вони ні в яку почекати, чи може бути таке, що я ще встигну закрити в наступному місяці?

Ситуація, тіло 20000грн, 35 день прострочки, запропонували закрити за тіло, наразі коштів стільки немає, вони ні в яку почекати, чи може бути таке, що я ще встигну закрити в наступному місяці?
Вони біля 2 місяців пропонують тіло. Але одним платежем.

Дійсно продають? 57 день прострочки

Вкладення

• IMG_8145.webp
    IMG_8145.webp
    27.2 Кб · Перегляди: 124
Були дзвінки на інші номери?? Теж маю кредит 7000, планую їти в протермінування

Наче ні, запропонують за тіло, десь через місяць, будуть клянчити довго.
З приводу дзвінків не вгадаєте, моєму оточенню не дзвонили, а ось в мого знайомого є просрочка в них, то дзвонили

Йдіть в прострочку, заплотите потім за тіло

Вони біля 2 місяців пропонують тіло. Але одним платежем.
в мене 3 дні по ним прострочка - вже дзвонять пишуть. я написав лист про реструктуризацію, у мене тіло 7000 грн., до сплати вже 12000. Відповіли що не дають реструктуризацію (((

Теж цікавить як закінчилось, та скільки часу було за тіло закрити!?
якщо б мені запропонували за тіло закрити, то це б ТОП було

в мене 3 дні по ним прострочка - вже дзвонять пишуть. я написав лист про реструктуризацію, у мене тіло 7000 грн., до сплати вже 12000. Відповіли що не дають реструктуризацію (((

Звісно на 3 день вони вам голову будуть морочити. Вони ж теж хочуть заробити.))) Треба вас залякати, щоб ви сплатили.
Не спілкуйтеся. Зовсім. Чекайте 2-3 тижні і буде вам тіло - самі будуть писати і наполегливо пропонувати.
Не читайте їх погрози. Не буде ні суду, ні блокування карток, ні листів на роботу, ні прозвону контактних - НІЧОГО.
2-3 місяці до продажу у вас точно є.

Підскажіть якщо написали що завтра продаж і кабінет буде заблокований це лякалка чи вони справді продають і блокують?

Предложат, мне на 15 день тело предложили

Предложат, мне на 15 день тело предложили
Мені теж запропонували ,але тільки сьогодні інакше блокування та продаж. Тепер от чекаю завтра, бо грошей зараз немає. Чи справді продають та блокують?

а ви плануєте ще раз в них брати? у вас дуже малий термін просрочки для продажу, не продадуть
Ні, не планую. Написали що оскільки оплати не має, то йдуть до суду. Вже навіть не продаж і не блокування

Підскажіть якщо написали що завтра продаж і кабінет буде заблокований це лякалка чи вони справді продають і блокують?
Доброго дня) вони в мене теж одні з прибамбахнутих в плані лякалок. Таке теж писали, але нічого не зробили. Просрочки 1 місяць. За тіло пропонували 2 рази, ще тіло плюс 2600. Але сплатити одразу написала їм що не зможу. То вчора домовлялись знову з очередним менеджером. Сказали, що компанія реструктуризацію не дає (я й справді тут ніде не читала про таке, тільки за тіло). Тому домовились розбити тіло на 2 частини і сплатити за місяць, раз в два тижні платіж. В принципі так підходить, тому погодилась. Гарантійку дадуть через пару днів.

Мені прийшла смс, вроді 57-ий день, закрити за твло. Наступного дня зайшов в кабінет - немає акціі. Написав, що готовий і вони активували на день. Я закрив.

Назад
Угорі