Щоденник Залежна від кредитів, або повторно на ті самі граблі.

І от як це розуміти? З бізнес позикою, нагадаю, тіло 60000, хотіли 285000. Вони мені 5 серпня прислали гарантійний лист, погодили суму 90000 на два платежі , я здійснила вже перший платіж за графіком. І тут сьогодні приходить ось така інформація, це що означає??І як тепер діяти?
Подали в суд. Вам надо с ними связаться и уточнить этот момент. Могли параллельно подать в суд, пока шли переговоры и отправляли гарантийное письмо.

Доброго дня
Ви не одна така.
В мене з кредитами вже дуже давно історія.

Не памʼятаю точно коли я взяла перші 2 тисячі в Монобанку, але зараз вони вже стали 53 тисячами.

Я вроді і працювала, але кредитка росла.
я в дитинстві дуже бідно жила. І тому, я не вмію правильно розпоряджатися своїми грошима.

Розповідаю:
Вроді і працювала, але понабирала ще у 2023 році розстрочок в монобанку.
мене спасло те, що я віддала свою картку своєму роботодавцю і вона половину можї зарплати одразу клала на картку і ми так закривали.

я закрила, звільнилась.
така щаслива їхала додому без кредитів .

але потім меня захотілось і я шось знову потягнула, але з привату.
2 тисячі.

потім вже стало 5 тисяч

і в якийсь момент знов відкрився ліміт в 10 тисяч в моно.

потім вони мені давали ще більший ліміт і так став він 20 тисяч.

але всі ті кошти які давали мені батьки я клала на відсотки. і звісно жити було ні за що, роботи я не могла знайти або не хотіла і в результаті, мфо.

спочатку було постійно два

але через деякий час їх стало багато: кредит 7. кредит+, смартівей,май кредит, кредит каса та інші.

я навіть спати нормально не могла

ще зʼявився пумб, більший став приват і моно)

мені допомогти закрити всі мфо батьки.

зізналась

але через деякий час в мене знову зʼявились мфо бо я не вмію жити по бюджету

і наразі в мене знову:
пумб 6 тисяч
приват 15 тисяч
моно ліміт 20 + овердрафт 33 = 55

мфо:
1 кредит плюс 6 тисяч
2 смартівей 2600
3 клік кредит 8 тисяч ( з 3) , хочу взяти реструктуризацію і забути
4 було ще два сан кредит і стар фін - продали кредит капіталу. там я взяла розстрочку то плачу кожного місяця по 2 тисячі. мелені підходить. залишилось по одному 737 гривень, по другому 4 тисячі.
5. лимон кредит 1600
6. май кредит 8 тисяч ( реструктуризація по 2 тисячі)

мій вам совєт: беріть один і гасіть його одразу

економте на все
візьміть графіки, і саме головне:
навіть якщо ви переплатите 2 тисячі, бо це ваш спокій
звісно якщо тіло не 1 тисячі гривень)
Як вирішили з клік кредіт?

І от як це розуміти? З бізнес позикою, нагадаю, тіло 60000, хотіли 285000. Вони мені 5 серпня прислали гарантійний лист, погодили суму 90000 на два платежі , я здійснила вже перший платіж за графіком. І тут сьогодні приходить ось така інформація, це що означає??І як тепер діяти?

Написати та внести данні можливо будь які, вам мало надійти інформація у застосунок Дія або перевірте чи являється ця справа дійсною, на сайті судової влади

на сайті судової влади 31.08 було визначено склад суду. значит справа уже в судді в кабінеті. зараз вони роблять запит на ваше місце реєстрації, щоб перевірити підсудність справи. після цього, буде ухвала про відкриття або про передачу справи за підсудністю. потім вже повістки. вам потрібно звʼязатися з бізнес позикою, або надати після відкриття провадження довідку і договір, в якому вказана ваша домовленість і переведені кошти

це що означає??І як тепер діяти?
Це означає, що вас примітивно кинули. Наймайте адвоката і захищайтесь.

вам потрібно звʼязатися з бізнес позикою
Краще не зв'язуватись із цими шахраями в позапроцесуальному порядку. Подавайте відзив на позов, до якого докладіть копію гарантійного листа і докази внесення платежів.

Швидкогроши подадут в суд скоро, а так... с причиной разберитесь, при любом сценарии деньги отдадите, это дело времени, самое важное сейчас научиться жить по своим средствам, а жизнь так и будет бить палкой, пока не научитесь, это урок, с которого нужно сделать вывод... а долги... это лишь цифры, математика.
В мене наприклад, Швидко гроші десь щезли, півтора року майже не чути

Назад
Угорі