Щоденник Залежна від кредитів, або повторно на ті самі граблі.

Марибелла

Форумчанин
Дописи
17
Реакції
7
Бали
3
Марибелла не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вирішила і я створити щоденник. Три роки тому ледь вибралась з кредитної ями, частково допомогла мама, частину сплатила сама коли запропоновано було за тіло(пів тіла). З родичами в особливо з мамою був величезний скандал звісно. Багато криків, сліз, нервів, головного та сердечного болю. Пройшло три роки і я знову в тій самій ж... якщо не гірше. 01.05 цього року прийшла позовна заява від Бізнес позики (кредит ще 2023 року, я на свою голову тоді два рази підключала реструктуризацію), сума позову
285 000 грн(!!!!). Тіло 60 000, сплачено мною було за 2023 рік
15 000 потім сплачувати перестала. Скоріш за все, коли з'явиться справа у системі електронний суд, то буду шукати на цьому форумі адвоката який візьметься за цю справу.

Крім цього маю кредити в 6 МФО:

Смартівей, тіло 24300, протермін більше місяця

Швидко гроші, протермін 11 днів, тіло так само близько 25 000

Кредит плюс, тіло 10 000

Кредит каса, тіло 25 000, завтра день платежу, грошей немає.

Монто , тіло 1000

Клік кредит, тіло 10 000

Рідні про ці всі кредити не в курсі, маю надію що і не дізнаються. Мама знає тільки про той що 2023 року.

Але як це все вирулити не можу уявити. Зрозуміло що в першу чергу треба розібратися з позовом. Сума яку просять це просто захмарно(((((((((

А і ще маю два кредити в Сенс Банку. Кожен по 30 000
Щомісячний платіж по 1500 грн кожен.

Зарплати не бачу від слова зовсім останні місяці, все іде на платежі.

Вирішила і я створити щоденник. Три роки тому ледь вибралась з кредитної ями, частково допомогла мама, частину сплатила сама коли запропоновано було за тіло(пів тіла). З родичами в особливо з мамою був величезний скандал звісно. Багато криків, сліз, нервів, головного та сердечного болю. Пройшло три роки і я знову в тій самій ж... якщо не гірше. 01.05 цього року прийшла позовна заява від Бізнес позики (кредит ще 2023 року, я на свою голову тоді два рази підключала реструктуризацію), сума позову
15 000 потім сплачувати перестала. Скоріш за все, коли з'явиться справа у системі електронний суд, то буду шукати на цьому форумі адвоката який візьметься за цю справу.

Кредит плюс, тіло 10 000

Монто , тіло 1000

Клік кредит, тіло 10 000

Рідні про ці всі кредити не в курсі, маю надію що і не дізнаються. Мама знає тільки про той що 2023 року.

Але як це все вирулити не можу уявити. Зрозуміло що в першу чергу треба розібратися з позовом. Сума яку просять це просто захмарно(((((((((

Добрий день. Спочатку би розібратися нащо ви кредити берете.

Кредит плюс, тіло 10 000

Монто , тіло 1000

Клік кредит, тіло 10 000

Смартівей як себе поводять?

Добрий день. Спочатку би розібратися нащо ви кредити берете.
Та якось воно так виходить. Три роки тому причина була в тому що закохалась не в ту людину, хлопець виявився альфонсом. А я добра душа йому допомогала, то типу самі на операцію , то йому зі зйомом квартири і т.п. Подарунки дарувала . І звісно ж інколи в кредит. В там щоб внести платіж другий, третій і пішло поїхало. В цьому ж році, я сама, з тим пройдисвітом розсталась ще у 2023, якось була теж необхідність в додаткових коштах, накрився телефон зовсім, потрібен був новий, от і вирішила взяти кредит ну знов же таки пішло по накатаній.....((((((

Смартівей як себе поводяспокійно. Перші тижні смс були. Потім дзвонили. Зараз інколи може робот продзвонити, або смс прийти. Оточення не турбують.

Смартівей як себе поводять?
Більш менш спокійно. Перші тижні смс були. Потім дзвонили. Зараз інколи може робот продзвонити, або смс прийти. Оточення не турбують. С тіла 24300 хочуть "по акції" 35300. Чекаю пропозиції за тіло. 1400 вже їм встигла внести в перші тижні протермінування.

Та якось воно так виходить. Три роки тому причина була в тому що закохалась не в ту людину, хлопець виявився альфонсом. А я добра душа йому допомогала, то типу самі на операцію , то йому зі зйомом квартири і т.п. Подарунки дарувала . І звісно ж інколи в кредит. В там щоб внести платіж другий, третій і пішло поїхало. В цьому ж році, я сама, з тим пройдисвітом розсталась ще у 2023, якось була теж необхідність в додаткових коштах, накрився телефон зовсім, потрібен був новий, от і вирішила взяти кредит ну знов же таки пішло по накатаній.....((((((

Більш менш спокійно. Перші тижні смс були. Потім дзвонили. Зараз інколи може робот продзвонити, або смс прийти. Оточення не турбують. С тіла 24300 хочуть "по акції" 35300. Чекаю пропозиції за тіло. 1400 вже їм встигла внести в перші тижні протермінування.
Мушу вас засмутити, якщо при першій необхідності лізти в кредити і подарунки в кредит, то ви в боргах будете все життя.

Мушу вас засмутити, якщо при першій необхідності лізти в кредити і подарунки в кредит, то ви в боргах будете все життя.
Розумію. Наче і сама це розумію. Але щось находить і знов берусь за старе. Кредити як залежність , не менше. Типу легкі 💸 гроші. У мене ЗП в 25000, а боргів в мфо беру по максимуму скільки дають. І завжди є на що витратити блін. А потім при поверненні звісно виникають проблеми.

Розумію. Наче і сама це розумію. Але щось находить і знов берусь за старе. Кредити як залежність , не менше. Типу легкі 💸 гроші. У мене ЗП в 25000, а боргів в мфо беру по максимуму скільки дають. І завжди є на що витратити блін. А потім при поверненні звісно виникають проблеми.
Кредити - не дохід. Це спосіб фінансування із наслідками.

Далі.
Люблять не за подарунки чи якісь інші витрати. Це рух в обидва боки: дати і взяти. І це не про гроші.
Якщо є натяк на фінансову складову, вас використовують.

Розумію вас, навіть не легкі, а віртуальні, несправжні фантики.Спосіб виграти час . А от наслідки уже реальні

Розумію вас, навіть не легкі, а віртуальні, несправжні фантики.Спосіб виграти час . А от наслідки уже реальні
Да, ви праві. А наслідки дуже і дуже болючі та емоційно виснажливі. І головне що звинуватити крім себе самої нікого. Ніхто ж по суті не змушував у такі борги влазити по самі вуха... Ех...

Борги виплачуються з часом , головне цей патерн вирішення проблем побороти. Я в борги влазив кілька раз і зараз по вуха, правда через лудоманією. І що помітив зараз оформити кредит в МФО чи в банках дуже просто - кілька кліків і гроші в тебе - це дає відчуття цієї іграшковості цих грошей, і реактивності прийняття рішення. Не має часу обдумати своє рішення 5-10 хвилин і гроші в тебе. Ще 10 років тому було в рази складніше і довше. І кредит через важкість оформлення сприймався як важке рішення

Доброго всім вечора. Що маю наразі по ситуації.

1)Кредит каса, натиснула за день до платежу на фіолетову кнопку на сайті. Через тиждень на емейл прийшла пропозиція, 26000 розбити на платежі, 13000 до 07.06.2026 і ще 13000 до 7.07.2026 і вони закривають кредит. Тіло було 25000. Правда робила пару разів пролонгації, думаю це повпливало . На пропозицію погодилась.

2) Досі немає справи у системі електронний суд, щодо позову від Бізнес позики, позовна заява прийшла на укрпошту ще 1.05... Тому поки в підвішеному стані

3)Монто закрила без протерміну.

4) З компанією Швидко гроші ніяк не погоджують або реструктуризацію або зупинення нарахування відсотків. Тіло 25000. При чому два платежі по 9000 кожен були виконані вчасно. Протермін наразі 15 днів.

Якось так.

Досі немає справи у системі електронний суд, щодо позову від Бізнес позики, позовна заява прийшла на укрпошту ще 1.05... Тому поки в підвішеному стані
ви реєструвались в е-суді вже після того як побачили позов?

ви реєструвались в е-суді вже після того як побачили позов?
Так. Мені підказали зареєструватись, увійти в цю систему. Я так і зробила. В там підтягується тільки справа ще 2014 року, яка вже закрита.

Да, ви праві. А наслідки дуже і дуже болючі та емоційно виснажливі. І головне що звинуватити крім себе самої нікого. Ніхто ж по суті не змушував у такі борги влазити по самі вуха... Ех...
Мушу Вас засмутити, з такою мамою, яка взагалі взмозі допомогти, в не сама потребує пожиттєвої допомоги(як моя, наприклад) - до першого виконавчого провадження по кредиту Ви з кредитної залежності навряд-чи злізете(((

Кредит плюс, тіло 10 000

Монто , тіло 1000

Клік кредит, тіло 10 000

Доброго дня
Ви не одна така.
В мене з кредитами вже дуже давно історія.

Не памʼятаю точно коли я взяла перші 2 тисячі в Монобанку, але зараз вони вже стали 53 тисячами.

Я вроді і працювала, але кредитка росла.
я в дитинстві дуже бідно жила. І тому, я не вмію правильно розпоряджатися своїми грошима.

Розповідаю:
Вроді і працювала, але понабирала ще у 2023 році розстрочок в монобанку.
мене спасло те, що я віддала свою картку своєму роботодавцю і вона половину можї зарплати одразу клала на картку і ми так закривали.

я закрила, звільнилась.
така щаслива їхала додому без кредитів .

але потім меня захотілось і я шось знову потягнула, але з привату.
2 тисячі.

потім вже стало 5 тисяч

і в якийсь момент знов відкрився ліміт в 10 тисяч в моно.

потім вони мені давали ще більший ліміт і так став він 20 тисяч.

але всі ті кошти які давали мені батьки я клала на відсотки. і звісно жити було ні за що, роботи я не могла знайти або не хотіла і в результаті, мфо.

спочатку було постійно два

але через деякий час їх стало багато: кредит 7. кредит+, смартівей,май кредит, кредит каса та інші.

я навіть спати нормально не могла

ще зʼявився пумб, більший став приват і моно)

мені допомогти закрити всі мфо батьки.

зізналась

але через деякий час в мене знову зʼявились мфо бо я не вмію жити по бюджету

і наразі в мене знову:
пумб 6 тисяч
приват 15 тисяч
моно ліміт 20 + овердрафт 33 = 55

мфо:
1 кредит плюс 6 тисяч
2 смартівей 2600
3 клік кредит 8 тисяч ( з 3) , хочу взяти реструктуризацію і забути
4 було ще два сан кредит і стар фін - продали кредит капіталу. там я взяла розстрочку то плачу кожного місяця по 2 тисячі. мелені підходить. залишилось по одному 737 гривень, по другому 4 тисячі.
5. лимон кредит 1600
6. май кредит 8 тисяч ( реструктуризація по 2 тисячі)

мій вам совєт: беріть один і гасіть його одразу

економте на все
візьміть графіки, і саме головне:
навіть якщо ви переплатите 2 тисячі, бо це ваш спокій
звісно якщо тіло не 1 тисячі гривень)

І так, що маю на данний момент. Смартівей тіло 24300, сплачено мною було загалом 2000, нікого не турбують, зараз пропонують закриття за 16900. Скоріш за все скористаюсь пропозицією. Протермін більше 3 місяців.

БізнесПозика тіло 60 000, сплачено було 15 000, в суд не подали, хоча за адресою позовна заява приходила у травні. Написала їм на пошту, погодили закриття за 90000, з розбиттям на два рівних платежі. Протермін 3 роки.

Залишаться ще Швидко гроші, тіло 25000
І Клік кредит, тіло 10000
Які я платити не збираюсь , так як і по одному і по другому переплатила вже ого-го

Ах, да, ще є кредити в сенс банку, два, які виплачую мінімальними платежами щомісяця.

Короче ще роботи і роботи. Вгрузла по самі вуха

І так, що маю на данний момент. Смартівей тіло 24300, сплачено мною було загалом 2000, нікого не турбують, зараз пропонують закриття за 16900. Скоріш за все скористаюсь пропозицією. Протермін більше 3 місяців.

БізнесПозика тіло 60 000, сплачено було 15 000, в суд не подали, хоча за адресою позовна заява приходила у травні. Написала їм на пошту, погодили закриття за 90000, з розбиттям на два рівних платежі. Протермін 3 роки.

Залишаться ще Швидко гроші, тіло 25000
І Клік кредит, тіло 10000
Які я платити не збираюсь , так як і по одному і по другому переплатила вже ого-го

Ах, да, ще є кредити в сенс банку, два, які виплачую мінімальними платежами щомісяця.

Короче ще роботи і роботи. Вгрузла по самі вуха
Швидкогроши подадут в суд скоро, а так... с причиной разберитесь, при любом сценарии деньги отдадите, это дело времени, самое важное сейчас научиться жить по своим средствам, а жизнь так и будет бить палкой, пока не научитесь, это урок, с которого нужно сделать вывод... а долги... это лишь цифры, математика.

Назад
Угорі