Закрив ваша готівочка

• Автор теми Автор теми Nazario
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 975

Nazario

Форумчанин
Дописи
56
Реакції
28
Бали
5090
Nazario не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Закрив ВГ!!!!
Народ, якщо хтось це буде читати до того як брати кредит тут то не беріть це сама дибільна кантора яка тільки існує космічні відсотки при прострочці дзвонила до мене неадекватна тьотя, листа в сільраду відправили що я в них вкрав гроші, приїжджали і ходили по сусідах розпитували все про мене. І це все при прострочці 16 днів. Не списали ні копійки на оплату частинами теж не погоджуються
Тіло було 7 тис

Вітаю вас! Вони свого добились, а вас зламали)
...ну, одним меньше, але то можна було пережити, вони вас ітак очернили, а ви їм ще й заплатили((((((( потирають тепер ручки і готуються отримати бонуси за свою чорну роботу...

Закрив ВГ!!!!
Народ, якщо хтось це буде читати до того як брати кредит тут то не беріть це сама дибільна кантора яка тільки існує космічні відсотки при прострочці дзвонила до мене неадекватна тьотя, листа в сільраду відправили що я в них вкрав гроші, приїжджали і ходили по сусідах розпитували все про мене. І це все при прострочці 16 днів. Не списали ні копійки на оплату частинами теж не погоджуються
Тіло було 7 тис
о приезде поподробней, пожалуйста))

Закрив ВГ!!!!
Тіло було 7 тис
Тело 7 а отдали сколько?

Ко мне тоже собирали приехать, но пока до сегодняшнего дня никого не было

Тю, продолжили бы слать их нах*й и делов то. Надо догнать вещь одну - не вы должны предлагать списать проценты (тогда они понимают, что вы готовы платить), а ждать пока это предложение придёт с их стороны. Либо своё предложение устаканить и скать - либо вот столько - либо идите нах*й и всё. Пару раз сходят, потом поймут, что выгоднее принять ваше предложение.

С закрытием поздравляю. А вот то, что не идут на оплату частями, странно. У них же реструкт, когда накапала сумма в несколько тел, - один из любимых коньков)

Назад
Угорі