parampam
Форумчанин
- Дописи
- 17
- Реакції
- 9
- Бали
- 3
parampam не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Передали таліону чи афк, як зазвичай це роблять, вчора написав вранці їм в телеграм бота, поспілкувались, тіло було 8800 (пролонгацій було зроблено +- на ту ж саму суму), сказали якщо оплачу 8000 до 17:30 (як зазвичай ці їхні рамки в часі) тоді вони закриють, але договір про закриття скинуть тільки на наступний день. Потім я випав не відповідав, так як не міг, написали біля 19:40, спитали чи родичі знають за кредит, спитали чи актуальне місце реєстрації (забув додати, що о 18:30 +- написали, що вже не актуально). Я о 19:40 якраз відписав їм, трохи полякали, я сказав, що не міг говорити, сказав, що зараз можу оплатити цю суму якщо вона актуальна, оплатив і через пару хвилин отримав листа на пошту, про закриття і те що манівео не має претензій (чи таліо чи афк, вже не помню)
п.с: я спитав в чому проблема оплатити пізніше, якщо це буде сьогодні (до цього писали, що якщо сьогодні закрию, то сума буде 8000), це питання проігнорували, я на тому що вони ігнорували і чіплявся, не знаю, чи це щось дало звісно, але хай буде про всякий тут. на рахунок дзвінків, родичам ніхто не дзвонив взагалі, а так як передали і в перший день домовився, то таліон чи афк так і не встигли набрати нікого (особисті здогадки). також ще маю "фрістайл" і "лимон", чекаю по ним пропозиції
всім гарного дня/вечора (якщо додав не в ту категорію, вибачте і якщо можете то перенесіть в іншу категорію, адміни)
п.с: я спитав в чому проблема оплатити пізніше, якщо це буде сьогодні (до цього писали, що якщо сьогодні закрию, то сума буде 8000), це питання проігнорували, я на тому що вони ігнорували і чіплявся, не знаю, чи це щось дало звісно, але хай буде про всякий тут. на рахунок дзвінків, родичам ніхто не дзвонив взагалі, а так як передали і в перший день домовився, то таліон чи афк так і не встигли набрати нікого (особисті здогадки). також ще маю "фрістайл" і "лимон", чекаю по ним пропозиції
всім гарного дня/вечора (якщо додав не в ту категорію, вибачте і якщо можете то перенесіть в іншу категорію, адміни)