Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Реально.Якщо маєте бажання.Мфо пропонують,не всі правда,але більшість пропонують .Читайте розділи про ваші МФО.Чи реально закрити займи в МФО за тіло кредиту, або навіть за пів тіла,якщо кількість МФО 27 штук? Просрочка приблизно 3 місяці
Бажання немає, тому що людей вони розводять ще й як. Але вони мені за цих три місяці так життя змінили. В гіршу сторону. Я вже просто більше не можу. Хочу якось спробувати вирішити цю проблему. З чого краще почати?Реально.Якщо маєте бажання.Мфо пропонують,не всі правда,але більшість пропонують .Читайте розділи про ваші МФО.
Все реально, нужно только время и терпениеЧи реально закрити займи в МФО за тіло кредиту, або навіть за пів тіла,якщо кількість МФО 27 штук? Просрочка приблизно 3 місяці
Так а как вы тогда хотите решить проблему, если желания нет?какого решения вы тогда хотите?Бажання немає, тому що людей вони розводять ще й як. Але вони мені за цих три місяці так життя змінили. В гіршу сторону. Я вже просто більше не можу. Хочу якось спробувати вирішити цю проблему. З чого краще почати?
Почитайте форум.Проаналізуйте свої дії і можливості.І вирішуйте що робити.Бажання немає, тому що людей вони розводять ще й як. Але вони мені за цих три місяці так життя змінили. В гіршу сторону. Я вже просто більше не можу. Хочу якось спробувати вирішити цю проблему. З чого краще почати?
Ну это нужно только с ними договориться,смотря на кого попадете,думаю пол тела точно нет,а тело возможно даРеально.Якщо маєте бажання.Мфо пропонують,не всі правда,але більшість пропонують .Читайте розділи про ваші МФО.
2020года?это они в прошлое метнутся??Мне сегодня прислали вот такое сообщение.. Что можете сказать по этому поводу?
11.03.2020р. У Вас по адресу регистрации может быть произведен АРЕСТ ИМУЩЕСТВА, ЕСЛИ БУДЕТ ОСНОВАНИЕ - РЕШЕНИЕ СУДА .ГОС.ИСПОЛНИТЕЛИ БУД
Если будет.....ось і відповідь.Рішення не буде.Мне сегодня прислали вот такое сообщение.. Что можете сказать по этому поводу?
11.03.2020р. У Вас по адресу регистрации может быть произведен АРЕСТ ИМУЩЕСТВА, ЕСЛИ БУДЕТ ОСНОВАНИЕ - РЕШЕНИЕ СУДА .ГОС.ИСПОЛНИТЕЛИ БУД
Годик назад отмотают?Мне сегодня прислали вот такое сообщение.. Что можете сказать по этому поводу?
ни о чем!но и ваш капслок есть нарушением правил форума!учтите на будущее...Мне сегодня прислали вот такое сообщение.. Что можете сказать по этому поводу?
Даже не заметил год??Годик назад отмотают??
Спасибо извиняюсь, новенький, просто нервничаю немного ?? я в другой стране, там мама?ни о чем!но и ваш капслок есть нарушением правил форума!учтите на будущее...
ну так по этому мы вас так легонько и предупреждаем!Даже не заметил год??
Спасибо извиняюсь, новенький, просто нервничаю немного ?? я в другой стране, там мама?
Вони Вам життя в гiршу сторну змiнили, а ви їм грошей за це дати хочете.Бажання немає, тому що людей вони розводять ще й як. Але вони мені за цих три місяці так життя змінили. В гіршу сторону. Я вже просто більше не можу. Хочу якось спробувати вирішити цю проблему. З чого краще почати?
Я хочу щоб це все просто закінчилося вже. А бажання немає тому що вони такого вже натворили, що навіть боюся уявити що буде далі, як тільки три місяці просрочки...Все реально, нужно только время и терпение
Читайте разделы по своим мфо, там найдёте советы и нюансы относительно сроков и тд
Информации много, выделите время и изучите её внимательно
Так а как вы тогда хотите решить проблему, если желания нет?какого решения вы тогда хотите?
Так вы всё равно не ответили на вопрос. Какого вы решения ищете?Я хочу щоб це все просто закінчилося вже. А бажання немає тому що вони такого вже натворили, що навіть боюся уявити що буде далі, як тільки три місяці просрочки...
Я просто думаю ,якщо заплатити то цей жах закінчиться. Але розмовляла сьогодні з юристом, то вона сказала не платити. Загалом буду вирішувати проблеми поступово.Так вы всё равно не ответили на вопрос. Какого вы решения ищете?
Вряд ли вам в один день все 27 мфо скажут «ну давай пол тела и расходимся»
Тут только терпение и время
Но вы пишете, что желания закрывать их нету.
Какого тогда решения и совета вы просите, я не совсем поняла просто
Забейте и не платите тогда, да и всё
Или вы ждёте, что тут какой-то чудо-форумчанин щёлкнет пальцами и мфо исчезнут?
ПолноА взагалі є тут такі люди, в яких не було ні суду, ні виконавчого напису?
есть!я в их числе....Я просто думаю ,якщо заплатити то цей жах закінчиться. Але розмовляла сьогодні з юристом, то вона сказала не платити. Загалом буду вирішувати проблеми поступово.
А взагалі є тут такі люди, в яких не було ні суду, ні виконавчого напису?
Я также в их числе.Я просто думаю ,якщо заплатити то цей жах закінчиться. Але розмовляла сьогодні з юристом, то вона сказала не платити. Загалом буду вирішувати проблеми поступово.
А взагалі є тут такі люди, в яких не було ні суду, ні виконавчого напису?