Закрити займи в МФО за тіло займу

• Автор теми Автор теми soul.soul
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 1K

soul.soul

Читач
Дописи
6
Реакції
2
Бали
128
soul.soul не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чи реально закрити займи в МФО за тіло кредиту, або навіть за пів тіла,якщо кількість МФО 27 штук? Просрочка приблизно 3 місяці

Чи реально закрити займи в МФО за тіло кредиту, або навіть за пів тіла,якщо кількість МФО 27 штук? Просрочка приблизно 3 місяці
Реально.Якщо маєте бажання.Мфо пропонують,не всі правда,але більшість пропонують .Читайте розділи про ваші МФО.

Реально.Якщо маєте бажання.Мфо пропонують,не всі правда,але більшість пропонують .Читайте розділи про ваші МФО.
Бажання немає, тому що людей вони розводять ще й як. Але вони мені за цих три місяці так життя змінили. В гіршу сторону. Я вже просто більше не можу. Хочу якось спробувати вирішити цю проблему. З чого краще почати?

Все реально, нужно только время и терпение
Читайте разделы по своим мфо, там найдёте советы и нюансы относительно сроков и тд
Информации много, выделите время и изучите её внимательно
Бажання немає, тому що людей вони розводять ще й як. Але вони мені за цих три місяці так життя змінили. В гіршу сторону. Я вже просто більше не можу. Хочу якось спробувати вирішити цю проблему. З чого краще почати?
Так а как вы тогда хотите решить проблему, если желания нет?какого решения вы тогда хотите?

Останнє редагування:
Почитайте форум.Проаналізуйте свої дії і можливості.І вирішуйте що робити.

Ну это нужно только с ними договориться,смотря на кого попадете,думаю пол тела точно нет,а тело возможно да

Мне сегодня прислали вот такое сообщение.. Что можете сказать по этому поводу?
11.03.2020р. У Вас по адресу регистрации может быть произведен АРЕСТ ИМУЩЕСТВА, ЕСЛИ БУДЕТ ОСНОВАНИЕ - РЕШЕНИЕ СУДА .ГОС.ИСПОЛНИТЕЛИ БУД

11.03.2020р. У Вас по адресу регистрации может быть произведен АРЕСТ ИМУЩЕСТВА, ЕСЛИ БУДЕТ ОСНОВАНИЕ - РЕШЕНИЕ СУДА .ГОС.ИСПОЛНИТЕЛИ БУД
2020года?это они в прошлое метнутся??
Читайте форум, все эти смски - бред сивой кобылы

Если будет.....ось і відповідь.Рішення не буде.

Годик назад отмотают? :rolleyes: ?

ни о чем!но и ваш капслок есть нарушением правил форума!учтите на будущее...

Годик назад отмотают? :rolleyes: ?
Даже не заметил год??
ни о чем!но и ваш капслок есть нарушением правил форума!учтите на будущее...
Спасибо извиняюсь, новенький, просто нервничаю немного ?? я в другой стране, там мама?

Вони Вам життя в гiршу сторну змiнили, а ви їм грошей за це дати хочете.
Таке собi.
Ви мотивуєте їх i далi "змiнювати життя в гiршу сторону" людям

Все реально, нужно только время и терпение
Читайте разделы по своим мфо, там найдёте советы и нюансы относительно сроков и тд
Информации много, выделите время и изучите её внимательно

Так а как вы тогда хотите решить проблему, если желания нет?какого решения вы тогда хотите?
Я хочу щоб це все просто закінчилося вже. А бажання немає тому що вони такого вже натворили, що навіть боюся уявити що буде далі, як тільки три місяці просрочки...

Я хочу щоб це все просто закінчилося вже. А бажання немає тому що вони такого вже натворили, що навіть боюся уявити що буде далі, як тільки три місяці просрочки...
Так вы всё равно не ответили на вопрос. Какого вы решения ищете?
Вряд ли вам в один день все 27 мфо скажут «ну давай пол тела и расходимся»
Тут только терпение и время
Но вы пишете, что желания закрывать их нету.
Какого тогда решения и совета вы просите, я не совсем поняла просто
Забейте и не платите тогда, да и всё
Или вы ждёте, что тут какой-то чудо-форумчанин щёлкнет пальцами и мфо исчезнут?

Так вы всё равно не ответили на вопрос. Какого вы решения ищете?
Вряд ли вам в один день все 27 мфо скажут «ну давай пол тела и расходимся»
Тут только терпение и время
Но вы пишете, что желания закрывать их нету.
Какого тогда решения и совета вы просите, я не совсем поняла просто
Забейте и не платите тогда, да и всё
Или вы ждёте, что тут какой-то чудо-форумчанин щёлкнет пальцами и мфо исчезнут?
Я просто думаю ,якщо заплатити то цей жах закінчиться. Але розмовляла сьогодні з юристом, то вона сказала не платити. Загалом буду вирішувати проблеми поступово.
А взагалі є тут такі люди, в яких не було ні суду, ні виконавчого напису?

Я просто думаю ,якщо заплатити то цей жах закінчиться. Але розмовляла сьогодні з юристом, то вона сказала не платити. Загалом буду вирішувати проблеми поступово.
есть!я в их числе....

Я также в их числе.

Назад
Угорі