Закрити кредити.Як краще поступити?

• Автор теми Автор теми Анастасия91
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K
Потому что на пролонгации брали
Да ви що?Ну деякі і закривались,а потім знову брались з відсотками для закриття чи пролонгації інших.Так що брати одне щоб закрити інше не вихід.

Да ви що?Ну деякі і закривались,а потім знову брались з відсотками для закриття чи пролонгації інших.Так що брати одне щоб закрити інше не вихід.
Ну ну)))) Я 1 большим кредитом с 1 мфо закрыла 5 и слава богу! Теперь у меня в просрочке два месяца всего одно мфо, а не целый, букет

Да пусть её за*бут кредит плюс и манифою, это ж лучше чем через месяц зайти в просрочку только по 1 мфо, тем более что оно не самое притыриное из тех что сейчас есть

Да пусть её за*бут кредит плюс и манифою, это ж лучше чем через месяц зайти в просрочку только по 1 мфо, тем более что оно не самое притыриное из тех что сейчас есть
Де гарантія,що через місяць вона знову не влізе в ці МФО?Немає....

Ну то уже её будет глупость если влезет
Від цього ніхто не застрахований.Кожен з нас зараз дуже розумний,і дає поради.А колись не так давно,і самі чудили,і в паніці робили дурниці.Брали віддавали,знову брали.

Ну то уже её будет глупость если влезет
Якщо в людини 2-5 мфо, то ще можна перекрити їх одним кредитом. Але так щоби всі закрити і лише 1 платити...
Якщо кредитом тільки частину мфо можна закрити, то потім є ризик влізти знову в мфо, щоб зробити платіж по банківському кредиту

Тут в основном у всех так. Я вот был постоянным клиентом у одной конторы. Брал-отдавал. Потом случилось что не было денег по сроку и взял на ПРОЛОНГАЦИЮ денег в другом((( почему большими буквами? А потому что лучше бы уже взял в другом сумму для закрытия первого. Так бы и время выиграл и кол-во мфо не увеличилось. И так пошло поехало. На 8 остановился. Спасибо форуму!

Сьогодні останній день закрити 2 мікрозайми.3700 грн. чоловіка в Man4you та свій кредит плюс 700 грн.Коштів немає.Кредит касса (я постійний клієнт)дає мені таку суму,хоча я знаю що через місяць я їх також не зможу закрити.Як краще зробити???Взяти в кредит касі та закрити мані та кредит плюс чи взагалі забити на них???
Если у вас сейчас нет 700 чтоб закрыть хоть манифою , то откуда у вас через месяц 2200 появится чтоб пролонгировать с 4400 кредиткассу, или закрыть ее за 6600? Я тоже когда то думала что появится. И теперь 24 этих мфо

Если у вас сейчас нет 700 чтоб закрыть хоть манифою , то откуда у вас через месяц 2200 появится чтоб пролонгировать с 4400 кредиткассу, или закрыть ее за 6600? Я тоже когда то думала что появится. И теперь 24 этих мфо
Я закрила 2 кредита взявши один який не буду пролонгувати, а закрию по можливості ,і то дочекавшись нормальної пропозиції...

Назад
Угорі