CreditKasa Закрити кредит за тіло

• Автор теми Автор теми Marinochka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 109
  • Перегляди Перегляди 10K
В мене тіло 1500 нарахували вже 2500 і вперлись просрочки мало ще днів,що можуть насадити, пропонував закрити за тіло сказали це не можливо таке не передбачено, дійсно прийдеться плати з відсотками чи підуть на поступки?
Почекайте, будуть пропозиції.

Почекайте, будуть пропозиції.
Договір 300 днів кредитне лінія чи як, не оплачую вже півроку , ніяких пропозицій, лист в НБУ не допоміг , теж відповіли їм що поки змінити договір немає причин , то які ще їм причини треба незнаю. Такі вперті , я в принципі їм вже нічого не винна тоді.

Договір 300 днів кредитне лінія чи як, не оплачую вже півроку , ніяких пропозицій, лист в НБУ не допоміг , теж відповіли їм що поки змінити договір немає причин , то які ще їм причини треба незнаю. Такі вперті , я в принципі їм вже нічого не винна тоді.
Ну і що що договір на 300 днів. В декого є і на 25 років. Це ж не означає що ви маєте повернути 15-20 тіл. Вам же пропонували тіло +% до протермінування, пропонували. Думаю з часом і тіло запропонують.

Кредит каса це якийсь жах. Сьогодні перший день прострочки. Вже погрожували
Кредит каса це якийсь жах. Сьогодні перший день прострочки. Вже погрожували
Як у вас зараз справи з кредит каса?
Они странные люди, конечно. У меня четвертый год просрочки пошел. Два последних года полный мороз на них. Они же видят, что ничего не добьются. И даже не хотят получить хотябы тело))). Видимо набрали совсем тупых.
Продавали ваш борг колекторам? Чи подавали в суд?

Останнє редагування:
Як у вас зараз справи з кредит каса?

Продавали ваш борг колекторам? Чи подавали в суд?
Коллекторам передавали на прозвон. Но я с ними не разговаривала, писала на электронку напрямую в кредит каса.

Назад
Угорі