CreditKasa Закрити кредит за тіло

• Автор теми Автор теми Marinochka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 109
  • Перегляди Перегляди 10K
Наберіть безпосередньо де кредиткаси та спитайте за суму.
Дуже ймовірно, що запропонують тіло + 25%
Та справа в тому, що телефонував і писав на електронну пошту, ніяк кажуть, що в компанії не передбачено наразі жодних акцій, і передали до creditexpress Ukraine llc

14000, написав на пошту про списання відсотків то відписали типу йди гуляй, ми не будемо списувати, що робити з ними?
Ця пропозиція можлива в обидва боки.
В мене цей "борг" в кого лиш не був.
Зараз якраз чотири роки загального протермінування, то шле за тіло + початковий відсоток вже Фінколект

Ця пропозиція можлива в обидва боки.
В мене цей "борг" в кого лиш не був.
Зараз якраз чотири роки загального протермінування, то шле за тіло + початковий відсоток вже Фінколект
Я можу чекати скільки завгодно, тільки кредитКаса пробили номер батьків невідомо звідки, і кредитекспрес тепер видзвонює до них, коли я кажу, що я ці номери не вказував в договорі то кали кажуть що нічого не знають це їм кредитКаса дала ці номери

У меня тоже самое. Уже неделю с ними переписываюсь. Неадекваты.
Я прошу за тело. Пошел четвертый год просрочки. А они категорически отказывают, пишут все лояльные предложения для вас закончились)))). Т.е. то, что два последних года ни я, никто из близких более не берут трубки и полный игнор, плюс то, что ничего "стягнуть" с меня невозможно и другими методами, им подходит)). Они хотят тянуть время дальше.
Та справа в тому, що телефонував і писав на електронну пошту, ніяк кажуть, що в компанії не передбачено наразі жодних акцій, і передали до creditexpress Ukraine llc

В мене третій місяць прострочення і теж навіть на знижки не йдуть, ну то хай йдуть ...

Мій кредит також передали CreditExpress! Пішов 8 місяць просрочки, вимагають з 6000 грн тіла 24000 грн і оплатити негайно… з CreditKasa за цей період ні разу не спілкуваоась
А CreditExpress знайшли телефон рідних, до яких ніколи ні разу ні один кредитор не телефонував… про списання навіть не хочуть чути, кажуть, що мені раніше пропонували списання, а я не погодилась )))
CreditExpress як себе взагалі ведуть?!! Будуть і на далі наярювати до рідних, чи відстануть?! Я сказала їм що поки не буде нормального списання, можуть навіть не звертатись до мене…
Це просто мій останній кредит (а їх у мене було ну дуже багато), і звичайно хотілось би його закрити і забути про це як про страшний сон!

Мій кредит також передали CreditExpress! Пішов 8 місяць просрочки, вимагають з 6000 грн тіла 24000 грн і оплатити негайно… з CreditKasa за цей період ні разу не спілкуваоась
А CreditExpress знайшли телефон рідних, до яких ніколи ні разу ні один кредитор не телефонував… про списання навіть не хочуть чути, кажуть, що мені раніше пропонували списання, а я не погодилась )))
CreditExpress як себе взагалі ведуть?!! Будуть і на далі наярювати до рідних, чи відстануть?! Я сказала їм що поки не буде нормального списання, можуть навіть не звертатись до мене…
Це просто мій останній кредит (а їх у мене було ну дуже багато), і звичайно хотілось би його закрити і забути про це як про страшний сон!
Як у вас з ними досі наярюють рідним?

Як у вас з ними досі наярюють рідним?
Чесно кажучи, я не в курсі! Ніхто нічого не казав, тому маю надію, що не телефонували більше… знаю тільки, що лист прийшов від КредитЕкспресс за адресою прописки!

Кредит каса це якийсь жах. Сьогодні перший день прострочки. Вже погрожували

Ну їм треба ж вас вибивати гроші?
Ви почитайте форум ,морально буде легше.І спокійніше будете сприймати все ,що вам кажуть в трубку.
Якби якісь діти жартували і вам дзвонили ,ви теж би переживали??
А треба сприймати саме так всі ці дзвінки.Бо боятися і стресувати немає причин.І розмовляти з ними немає про що.Вмикайте повний ігнор.
Коли пройде час і будете мати кошти і бажання закрити борг,тоді і будете з ними спілкуватися.

Яке тіло й що вам казати?
У них базові умови - тіло +25%
насправді, не думаю, що це щось прямо велике
це не два-три тіла
і наче досить адекватно.
В середньому коли вони пропонують таке? Й чи має значення що не було пролонгацій?

Яке тіло й що вам казати?

В середньому коли вони пропонують таке? Й чи має значення що не було пролонгацій?
Тіло 14000
Але грошей зараз нема.
Тіло 14000

Але грошей зараз нема.
І пролонгації 3 було

Тіло 14000

Але грошей зараз нема.

І пролонгації 3 було
В мене тіло 12, перший день також. Двічі дзвонили. Перший пацан більш менш норм. Казав що компанія може надіслати в бюро і що не бачити мені потім кредитів, але це позитив. А так по суті нічого толкового не сказав. А пізніше мадемуазель телефонували, ця вже борщу щось занадто (вона до сусіда також дзвонить), каже щоб хоть 10% закинув їм від загальної суми та чи зможу внести оплату до 18:00, кажу що навіть до 18.04 не зможу внести оплату. І всі вони в кінці кажуть шукайте гроші і скидають.

В мене тіло 12, перший день також. Двічі дзвонили. Перший пацан більш менш норм. Казав що компанія може надіслати в бюро і що не бачити мені потім кредитів, але це позитив. А так по суті нічого толкового не сказав. А пізніше мадемуазель телефонували, ця вже борщу щось занадто (вона до сусіда також дзвонить), каже щоб хоть 10% закинув їм від загальної суми та чи зможу внести оплату до 18:00, кажу що навіть до 18.04 не зможу внести оплату. І всі вони в кінці кажуть шукайте гроші і скидають.
До сусіда дзвонить через вас?
Скільки прострочка?

Скільки прострочка?
Ахах, та ні, до сусіда дзвонить тому що в нього також ккаса висить, але там тіло 3к. Просрочка декілька місяців в нього. Але я гадаю що вони працюють по різному, якщо в когось мале тіло, а в когось велике

Ахах, та ні, до сусіда дзвонить тому що в нього також ккаса висить, але там тіло 3к. Просрочка декілька місяців в нього. Але я гадаю що вони працюють по різному, якщо в когось мале тіло, а в когось велике
До оточення дуже телефонують?

До оточення дуже телефонують?
Ну в перший день наврядчи будуть. Але в принципі з ними нема сенсу спілкуватися якщо нема грошей. Це я зрозумів з форуму і з двох розмов з касою

Доброго вечора в мене теж така сама ситуація тіло 8400 вже 56000 нарахували. З ними домовлятись безглуздо

В мене тіло 1500 нарахували вже 2500 і вперлись просрочки мало ще днів,що можуть насадити, пропонував закрити за тіло сказали це не можливо таке не передбачено, дійсно прийдеться плати з відсотками чи підуть на поступки?

Назад
Угорі