Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це при умові, що одна із сторін маніпулює. Зазвичай, за результатами медіації, сторони виконують домовленості. Але дійсно, право на звернення до суду має кожна сторона медіації.Bezsudu, будь-який результат медіації не є перешкодою для подальшого звернення однієї зі сторін до суду!!!
Я поки ще послуги не пропонував, як Ви можете бачити, пишу виключно як медіатор про процедуру медіації. Яку веріфікацію маєте на увазі?Bezsudu, так як ви знаходитесь на форумі і пропонуєте свої якісь послуги,ви повинні пройти верифікацію,так як шахраїв в нас час вистачає.....
,,Звертайтеся з детальною інформацією,, це написано вами в попередніх повідомленнях.Це при умові, що одна із сторін маніпулює. Зазвичай, за результатами медіації, сторони виконують домовленості. Але дійсно, право на звернення до суду має кожна сторона медіації.
Я поки ще послуги не пропонував, як Ви можете бачити, пишу виключно як медіатор про процедуру медіації.
А вона єдина.Яку веріфікацію маєте на увазі?
Та радійте на здоров'я, сміх продовжує життя)))?
Розсмішили, дякую.
Питань більше нема. Удачного бізнесу))
Не вважаю, що це є пропозиція, адже людина самостійно визначає у кого брати консультації. Детальна інформація про процедуру медіації я можу і в публічному діалозі надати. Є інструмент, є Закон "Про медіацію" і як його використовувати, я можу розказати чи написати.,,Звертайтеся з детальною інформацією,, це написано вами в попередніх повідомленнях.
То не пропонуєте?
А вона єдина.
За детальною інформацією зверніться до Адміна.
Бо в іншому разі вам доступ до цього ресурсу буде закритий.
Ви цим і схиляєте людей до того ,щоб вони користувались вашими послугами.....Та радійте на здоров'я, сміх продовжує життя)))
Не вважаю, що це є пропозиція, адже людина самостійно визначає у кого брати консультації. Детальна інформація про процедуру медіації я можу і в публічному діалозі надати. Є інструмент, є Закон "Про медіацію" і як його використовувати, я можу розказати чи написати.
Ви про якутакож пропонували за тіло, зателефонував, підтвердили, гарантійний лист не давали, казали що решту спишуть. Довірився, сплатив тіло. Через деякий час відсотки віддали каламТак що цій гавноконторі не довіряйте!
Дякую за Вашу турботу. Я можу людей схиляти лиш до того, щоб вони розглянули та розібралися з такою процедурою як медіація. Медіаторів можна легко знайти за допомогою пошукових систем. Тим більше, що дана процедура майже не використовується в роботі, яка пов'язана з врегулюванням заборгованості.Ви цим і схиляєте людей до того ,щоб вони користувались вашими послугами.....
Ваші відповіді приведуть вас до бану.......думайте
То навіщо ви зареєструвались на форумі?Ви про яку
Дякую за Вашу турботу. Я можу людей схиляти лиш до того, щоб вони розглянули та розібралися з такою процедурою як медіація. Медіаторів можна легко знайти за допомогою пошукових систем. Тим більше, що дана процедура майже не використовується в роботі, яка пов'язана з врегулюванням заборгованості.
Заборгованість можна врегулювати за допомогою медіації. Є успішні кейси з врегулювання заборгованості.
...Тим більше, що дана процедура майже не використовується в роботі, яка пов'язана з врегулюванням заборгованості.
Дуже просто, щоб люди знали про досудовий чи позасудовий інструмент врегулювання спорів - медіацію.То навіщо ви зареєструвались на форумі
Яка вам приносить дохід.Дуже просто, щоб люди знали про досудовий чи позасудовий інструмент врегулювання спорів - медіацію.
З ними можна договорится, якщо хочете закривати дзвоніть і кажіть, так і так, сьогодні можу закрили за тіло. А що за терор вони вам влаштували? По родичам дзвонили? Давно у вас прострочка у них?Доброго дня,чи поступали кому пропозціі закриття за тіло Кредиткасу?у серпні?у мене після телефонного терору від ниx у червні,дивне затишшя,лише в кінці липня смс про те,що із серпня сума міняється...нічого не зрозуміла,відсотків 15000 нараxовано.чи зараз xтось домовлявся за тіло?
По идее они со временем скинут свой каркулятор до тела+% и потом очень долго будут вам слать этот вариант закрытияДоброго дня,чи поступали кому пропозціі закриття за тіло Кредиткасу?у серпні?у мене після телефонного терору від ниx у червні,дивне затишшя,лише в кінці липня смс про те,що із серпня сума міняється...нічого не зрозуміла,відсотків 15000 нараxовано.чи зараз xтось домовлявся за тіло?
медіатора
И не забываем про ручных прикормленных судей!З мфо можна домовитись всім,бо через певний час мфо самі йдуть на поступки і пропонують гарні умови для закриття.А якщо якесь мфо чи банк подають в суд ,то на мою думку адвоката краще найняти,бо можливо повернути гроші,які на нього витратиш....
Тому медіатор для мене ,як посередник при куплі-продажі....яких не всі люблять.
Bezsdu, ви пропонуєте свої послуги?
А з Адміністрацією з'ясували це питання?