CreditKasa Закрити кредит за тіло

• Автор теми Автор теми Marinochka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 109
  • Перегляди Перегляди 10K
сейчас от них по кредиту сына дебфорт-робот звонил

Мені звонять раз по 7 кожного дня, не спілкуюся з ними, писала скаргу в НБУ га них

Я їх закрив на 1150 грн більше тіла і живу спокійно. На початку війни надіслали спецпропозицію. Тіло 4600

Заборгованість можна врегулювати за допомогою медіації. Є успішні кейси з врегулювання заборгованості.

Bezsdu, закон пробіглась .....
Як на мене ,той самий договір ,що можна скласти з адвокатом.
І більшість випадків можна з мфо домовитись самостійно,без посередників.Дарма витрачені гроші і надії....

Останнє редагування:
Bezsdu, закон пробіглась .....
Як на мене ,той самий договір ,що можна скласти з адвокатом.
І більшість випадків можна з мфо домовитись самостійно,без посередників.Дарма витрачені гроші і надії...Якщо можете самостійно
Якщо можете самостійно, то без питань, вирішуйте.
Є категорії людей, яким складно самостійно врегулювати спірну ситуацію і навіть з адвокатом, тому є можливість скористатися послугами незалежної третьої сторони, медіатора
Bezsdu, очепятка в никнейме))))
Дякую за уважність

Останнє редагування:
Якщо можете самостійно, то без питань, вирішуйте.
Є категорії людей, яким складно самостійно врегулювати спірну ситуацію і навіть з адвокатом, тому є можливість скористатися послугами незалежної третьої сторони, медіатора
З мфо можна домовитись всім,бо через певний час мфо самі йдуть на поступки і пропонують гарні умови для закриття.А якщо якесь мфо чи банк подають в суд ,то на мою думку адвоката краще найняти,бо можливо повернути гроші,які на нього витратиш....
Тому медіатор для мене ,як посередник при куплі-продажі....яких не всі люблять.
Bezsdu, ви пропонуєте свої послуги?
А з Адміністрацією з'ясували це питання?

Тому медіатор для мене ,як посередник при куплі-продажі....яких не всі люблять

Оффтоп
та й не такі прям великі суми і ситуація в цілому, щоб, замість не платити посереднику, - платити посереднику:D

Останнє редагування:
Оффтоп
та й не такі прям великі суми і ситуація в цілому, щоб, замість не платити посереднику, - платити посереднику:D
Насправді це різні речі. При купівлі-продажі, посередник є зацікавленою особою, при врегулюванні спірного питання чи розв'язання проблеми, медіатор є незалежною та незацікавленою стороною, адже працюємо для того, щоб знайти шляхи вирішення суперечок. Медіація є ефективним інструментом, який допомагає людям розв'язувати проблеми та знаходити способи більш ефективного спілкування.

Насправді це різні речі. При купівлі-продажі, посередник є зацікавленою особою, при врегулюванні спірного питання чи розв'язання проблеми, медіатор є незалежною та незацікавленою стороною, адже працюємо для того, щоб знайти шляхи вирішення суперечок. Медіація є ефективним інструментом, який допомагає людям розв'язувати проблеми та знаходити способи більш ефективного спілкування.
І ця незалежна сторона виконує роботу безкоштовно.Оце б здивували.

Назад
Угорі