Закриття за тіло кредиту

• Автор теми Автор теми Lita
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 2K
Я сама позвонила, девушка сразу сказала: "Вы же знаете, что Вам доступно погашение за тело". Сказала, что СМС приходило, я не стала отрицать - оплатила. Телефон выключен был всё время, поэтому не знаю, приходило ли СМС. Повторюсь, просрочка 5-6 месяцев была.
Доброго дня, а за скільки часу до того, як ви телефонували, прийшла смс?
Я закрила за тіло. Сама до них телефонувала, сказали, що після оплати закриють. Гарантійний лист відмовлялись надавати у будь-якому вигляді, я все ж ризикнула й заплатила. Після декількох днів зайшла в особистий кабінет, побачила, що кредит продано компанії "Сіроко Фінанс". Написала Сіроко на емайл, через декілька днів надіслали у Вайбер довідку про відсутність заборгованості в їхній компанії. Більше з ними не зв'язувалась. Може, проситимуть ще. Хто зна?!
Доброго дня, ви для Сіроко писали? Можете скинути текст повідомлення? Тіло оплатила, в кабінеті теж написано, шо продали для Сіроко.

Останнє редагування:
Доброго дня, а за скільки часу до того, як ви телефонували, прийшла смс?
Це дівчина сказала, що СМС надходило. Я ніякого СМС не бачила, але, можливо, воно й справді надходило, а я не бачила, бо СІМку лише час від часу вмикала.
Доброго дня, ви для Сіроко писали? Можете скинути текст повідомлення? Тіло оплатила, в кабінеті теж написано, шо продали для Сіроко.
Спочатку написала в підтримку МайКредіт на їхньому сайті. Отримала відповідь, що договір було передано Сіроко, і МайКредіт претензій до мене більше не має. Після цього написала Сіроко на емейл. Писала щось типу такого: "Вітаю! Компанія "МайКредіт" запропонувала мені закрити кредит після сплати деякої суми. Після внесення оплати компанія ствреджує, що претензій до мене більше не має, а договір був переданий Вашій компанії. Як я можу отримати довідку про закриття кредиту та відсутність заборгованості?". Приблизно через тиждень (може, днів 10) отримала повідомлення на Вайбер, до якого була прикріплена довідка про відсутність заборгованості.

Останнє редагування:
Назад
Угорі